Ezernyi forma, milliónyi szín

Hírek

Ezernyi forma, milliónyi szín

Március 19-22. közt látható a Magyar Orchidea Társaság négynapos tavaszi orchidea- és bromélia-kiállítása a Vajdahunyadvárban.

A Magyar Orchidea Társaság tavaszi kiállítása március 19 és 22. között kerül megrendezésre a városligeti Vajdahunyadvárban.

 A kiállításon a Délkelet-Ázsiában honos orchideát, a Rhynchostylist mutatjuk be, ami Európai környezetben speciális igényei miatt nehezen tartható, ezért is számít nálunk különlegességnek.

E fantasztikus szépségű virágon kívül sok más, tavasszal nyíló orchideával találkozhatnak látogatóink, ezen kívül lesznek orchideatartással kapcsolatos előadások, ahol mindenki tanácsot kaphat otthon nevelt kedvencének kivirágoztatásához. 

www.orchideatarsasag.hu

Időpont: március 19-22.

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Budapest XIV. kerület, Vajdahunyadvár (a Hősök tere mögött)

 




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Áprilisban ismét lesz Construma
A 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás 2022-ben – két év kihagyás után – idén tavasszal, április 6-10. között ismét várja a kiállítókat, látogatókat.


Hírek
Őszi kaktuszkiállítás a Füvészkertben
50 éves lett a Magyar Kaktuszgyűjtők Egyesülete: ezt az évfordulót egy nagyszabású rendezvénnyel ünneplik meg az ELTE Füvészkertben szeptember 10-12. között. A látogatók két hatalmas sátorban csodálhatják meg a legszebb kaktuszokat, az árnyas lombok alatt pedig növényritkaságokat vásárolhatnak.


Hírek
Virtuális térben tartják az idei Construmát: íme a részletek
A Construma és az Ipar Napjai szakkiállítások idén csak a virtuális térben valósulnak meg.


Hírek
Idén valósítsd meg velünk a terveid!
A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor idén április 10-14. között várja mindazokat, akik éppen álmaik otthonát építik, a meglévő felújítását tervezik, vagy csak érdeklődnek a legújabb építőipari, épületgépészeti, lakberendezési megoldások iránt. A csokor kiállításai, a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás ebben az évben is rengeteg megoldást, ajánlatot, akciót kínál minden érdeklődőnek.




Gép- és anyagújdonságok

Itt az idő, hogy újragondold a konyhádat!




Gép- és anyagújdonságok

A szerethető konyhák kiállítása 2019








Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság