A 30 éves CONSTRUMÁN ismét kiállít az idén 20 éves Mapei Kft.

Gép- és anyagújdonságok

A 30 éves CONSTRUMÁN ismét kiállít az idén 20 éves Mapei Kft.

A nemzetközileg is elismert építőipari szakkiállítás 30. évfordulóját 2011-ben hat napos nyitva tartással ünneplik a kiállítók, így a szakmai programokra is 3 nap áll rendelkezésre, illetve a nagyközönség is 3 napig keresheti fel a kiállítást.

2011. április 5-én nyitja meg kapuit a hazai építőipar leglátogatottabb rendezvénye, ahol az idén 20 éves Mapei Kft. rengeteg újdonsággal készül, mind a szakma, mind pedig a magánépítkezők számára.

A Mapei idén számos újdonsággal és már jól bevált, ismert termékekkel várja az érdeklődőket az „A” Pavilon 112/B standján. Mi az, ami minden esetben megoldást és biztonságot jelent, legyen szó akár fürdőszobáról, medencéről vagy éppen teraszról?

A MAPELASTIC kenhető vízszigetelés garantáltan a burkolat és az Ön legjobb barátja! Azért, mert tartósan megóvja a burkolatot, mert kül- és beltérben egyaránt könnyen alkalmazható, és mert 16 kg-os kiszerelésben kisebb felületeket is költséghatékonyan szigetelhet vele.

A Mapei Kft. folyamatosan arra törekszik, hogy a burkolat ragasztóikkal elkészített burkolat hosszú távon probléma nélkül működjön, ne okozzon fejfájást se a kivitelezőnek, se a tulajdonosnak, tehát közvetve hozzájáruljanak ahhoz, hogy nyugodtabb, boldogabb életet élhessenek termékeik felhasználói! Ehhez ajánlanak az érdeklődőknek a kiállításon biztos megoldásokat nyújtó hidegburkolati rendszereket.

Mindezek mellett a környezetvédelem fontossága nem egy üres és divatos marketing frázis a Mapei-nél, hanem egy olyan komoly elkötelezettségről tanúskodó alapelv, amelyet az évek óta tartó termékfejlesztések és nemzetközi tanúsítványok igazolnak. A Mapei zöld vonalának nemzetközi megnevezése a GREEN INNOVATION, ami a Mapei környezettudatosságát, a környezet és egészség védelméért, megóvásáért tett erőfeszítéseit foglalja közös csoportba. A Mapei kutató-fejlesztő tevékenységének 70%-a a fenntartható fejlődés, a környezetkímélőbb megoldások keresésének jegyében zajlik, melynek eredményeképpen évek óta fejleszti természet- és egészségbarát termékeinek körét, hogy újabb és újabb lépéseket tegyenek a környezet megóvásáért a jövő generációi számára.

Ezen kívül ma már a környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos nemzetközi szabványoknak megfelelő összes Mapei terméken megtalálható a Green Innovation logó is. Ez a tanúsítvány kiemelt szerepet játszik az amerikai U.S. Green Building Council szervezettel folytatott együttműködés során is, melynek a Mapei több mint 5 éve tagja. Ez a szervezet kidolgozta a LEED rendszert (Leadership in Energy & Environmental Design), mely az épületeket speciális pontozásos rendszer szerint minősíti és tanúsítja. A Mapei termékcsalád ma már több mint 150 olyan terméket tartalmaz, melyek megfelelnek a LEED kritériumoknak és, melyeken Green Innovation logó szerepel.

A Construmán a Mapei ismét bizonyítja szakmai hozzáértését, és azt, hogy képes az építőipar világában felmerülő legkülönbözőbb igények magas műszaki színvonalon történő kielégítésére.

Szeretettel várja Önt a 20 éves Mapei Kft. a CONSTRUMA kiállításon.

Mapei Kft. – 20 év tapasztalat a hazai építőiparban

www.mapei.hu
 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Ettől az apróságtól lesz penészmentes az otthona
Van egy jelentéktelennek tűnő dolog, amire nem szoktak nagy figyelmet fordítani a felújításkor, pedig igencsak fontos, mert a penész legtöbbször ezen keresztül támad.


Hírek
Pánikvásárlások dobták meg a Mapei Kft. forgalmát az első negyedévben
A koronavírus-járvány ellenére jelentősen nőtt a Mapei Kft. forgalma az első negyedévben.


Otthon-bútor
Teremtsen otthont velünk!
Elegancia, kényelem, megbízhatóság, innováció, minőségi termékek, jó árak egy helyen. Ezt ígéri a 17. HAJDÚÉP és ENERGOexpo Szakkiállítás 2019. április 12-14 között. A helyszín változatlanul a Főnix Csarnok, ahol közel 60 kiállító várja az otthonuk megteremtésén, átalakításán munkálkodó kis-és nagycsaládosokat.


Szerszám-anyag
Fogadjunk, hogy Ön is imádja otthonának ezt a helyiségét!
A béke szigete, ahol esténként megpihenünk, feltöltődünk, egy hűvös nap után szinte újjászületünk… Igen, ez a fürdőszoba! Talán ez a leginkább kedvelt helyisége egy otthonnak, de az biztos, hogy a legkényesebb pontja is.


Gép- és anyagújdonságok

Dupláz a Mapei
Gép- és anyagújdonságok

Hihetetlen mértékű energia-megtakarítás


Gép- és anyagújdonságok

Baktériumoknak ellenálló festék


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság