Idén valósítsd meg velünk a terveid!

Hírek

Idén valósítsd meg velünk a terveid!

A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor idén április 10-14. között várja mindazokat, akik éppen álmaik otthonát építik, a meglévő felújítását tervezik, vagy csak érdeklődnek a legújabb építőipari, épületgépészeti, lakberendezési megoldások iránt. A csokor kiállításai, a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás ebben az évben is rengeteg megoldást, ajánlatot, akciót kínál minden érdeklődőnek.

A kiállítói kínálatban megtalálhatóak lesznek az építőipari alapanyagok, továbbá minden, amire a szigeteléshez, tetőfedéshez szükség lehet. Számos cég mutatja be legújabb nyílászáróit, de lesznek kiállítók a kaputechnika, árnyékolástechnika területéről is. Nagy érdeklődés övezi a RENEO-t, ahol a megújuló energiával foglalkozó cégek kínálnak számos zöld megoldást energiafogyasztásunkra. Kétségtelen, hogy a napelemek és a hőszivattyúk iránt érdeklődik talán a legtöbb látogató. Nem marad válaszok nélkül az sem, aki az épületvillamosság, intelligens épületek iránt érdeklődik. Az eddig említett témák az A és D pavilonokban lesznek megtalálhatóak.

A tavalyi látogatói kutatás eredményeit figyelembe véve, ismét kiegészül a kiállítási csokor a CONSTRUMAKERT-tel, ami a kertépítés, kerttervezés, kertkultúra tavaszi seregszemléje. A kiállításra készülnek el a Magyar Kertépítő Verseny és Show bemutató kertjei, melyek az F pavilonban megtekinthetőek. A kiállítás ideje alatt közönségszavazás is zajlik majd.

A lakberendezéshez kapcsolódó tematikákat az OTTHONDesign kiállítás mutatja be. Idén kiemelt témái a KONYHA és a FÜRDŐSZOBA&WELLNESS. Aki elkötelezett a lakásbelső kialakítása, a design-os otthon megteremtése iránt, annak mindenképpen itt a helye áprilisban. Számos megoldás, ötlet kel majd életre enteriőr formájában, de akár lakberendezési tanácsadás is segíti az érdeklődőket a H és G pavilonokban.

Kiállítók listája elérhető ITT.

construma3.jpg

A kiállítási csokor színes programkínálata is folyamatosan bővül:

  • Gyakorlati bemutatók ács, burkoló, kőműves, valamint festő, mázoló témákban.
  • Energetikai tanácsadás – térintésmentes energiamegtakarítási tanácsadás az MMK szervezésében.
  • Magyar Design – magyar tervezők legújabb design darabjai enteriőrökbe rendezve.
  • A magyar faipar bemutatkozása – Wood Like After, Ezerszínű fa c. kiállítás.
  • A magyar szőnyeggyártás legújabb darabjai.
  • Kőfaragó bemutató – látványfaragás.
  • Gasztrokaladok – beszélgetések, látványfőzés.

Részletes program elérhető ITT.

construma4.jpg

A CONSTRUMA kiállítási csokor nyitvatartása:

szakmai napok:         

  • április 10-11. 10-17 óráig
  • április 12. 10-18 óráig

nagyközönség napok:

  • április 13. 10-18 óráig
  • április 14. 10-17 óráig

Egy szerencsés látogatónk idén is napelemes rendszert nyerhet majd az EU-SOLAR Nyrt. jóvoltából. A játékra minden olyan látogató regisztrálhat, aki belépőjegyet vásárol a csokor bármely kiállítására.

Jegyvásárlás és bővebb információ: construma.hu (x)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Építkezel vagy felújítasz? Kérdéseid vannak? Mi segítünk, hogy merre indulj el
Nagy fába vágja a fejszéjét, aki építkezik, vagy akár „csak” felújít. Megszámlálhatatlan az ilyenkor felvetődő kérdések sora és nem könnyű ezekre megbízható forrásból válaszokat kapni.


Gép- és anyagújdonságok
A szerethető konyhák kiállítása 2019
A jubileumi 10. Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatsz, amelyekkel korábban még soha!


Szerszám-anyag
Fókuszban a jövő otthona
A CONSTRUMA csokor pavilonjai ismét teltházasak. Ez jó hír az építkezőknek, felújítást, lakásátalakítást tervezőknek, hiszen látogatóként igen széles kínálattal, számos újdonsággal találkozhatnak majd április 11-15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.


Gép- és anyagújdonságok
80%-kal kevesebb habarcs
Újdonság-díjat kapott az idei Construmán a Porotherm Profi termékcsalád, amely az egyik legkorszerűbb téglatechnológia Magyarországon, így milliméterpontosan illeszthetőek a téglák.




Gép- és anyagújdonságok

A Construma nagydíjasai












Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság