Virtuális térben tartják az idei Construmát: íme a részletek

Hírek

Virtuális térben tartják az idei Construmát: íme a részletek

A Construma és az Ipar Napjai szakkiállítások idén csak a virtuális térben valósulnak meg.

A digitális megvalósítás mellett döntöttek

A Hungexpo – meghallgatva a kiállítók véleményét - az üzleti rendezvények tartásával kapcsolatos bizonytalanság és a felkészülési idő rövidsége miatt úgy döntött, hogy az idei Construma, OtthonDesign és Hungarotherm valamint az Ipar Napjai kiállításokat fizikailag nem, kizárólag a virtuális térben rendezi meg.

Ganczer Gábor, a cég vezérigazgatója elmondta, hogy „bár nagyon vártuk a személyes találkozást kiállítóinkkal és látogatóinkkal, a jelenlegi helyzetben kénytelenek voltunk a digitális megvalósítás mellett dönteni. A cég folyamatosan figyelemmel kíséri az átoltottság mértékéhez kötött újranyitási ütemtervvel összefüggő szabályozást és kormányzati nyilatkozatokat, ugyanakkor a színvonalas kiállítás megszervezéshez és a szakmai programok összeállításához hiányzik a kiszámítható környezet. A rendezvényszervezéshez tervezhetőségre van szükség, hiszen egy komplex rendezvényprogram összeállítása, meghirdetése nem kivitelezhető enélkül.”

A virtuális Construma otthonteremtési kiállításcsokrot június 2-6. között, a virtuális Ipar Napjait június 15-18. között, míg a 15. MACH-TECH szakkiállítást jövő májusban már fizikailag rendezi meg a Hungexpo Zrt.

A virtuális kiállítással kapcsolatban bővebb információt a construma.hu-n találsz.

construma.jpg




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Kerti sétát idéznek a mai burkolat trendek
A természetes textúrájú burkolatok a föld és a kavicsok. A színes és virágos csempék a virágok és levelek. Az extra nagy csempék pedig a nagy fák és bokrok. Egy színpompás kertben tett séta élményéhez hasonlítható leginkább a burkolatipar legújabb trendjeit bemutató CERSAIE kiállítás. Természet ihlette színek és formák mindenhol.


Ötletek
60 ezer méh segítségével készít szobrokat egy méhész
Méhek segítségével készít fantasztikus szobrokat egy lengyel méhész.


Otthon-bútor
Teremtsen otthont velünk!
Elegancia, kényelem, megbízhatóság, innováció, minőségi termékek, jó árak egy helyen. Ezt ígéri a 17. HAJDÚÉP és ENERGOexpo Szakkiállítás 2019. április 12-14 között. A helyszín változatlanul a Főnix Csarnok, ahol közel 60 kiállító várja az otthonuk megteremtésén, átalakításán munkálkodó kis-és nagycsaládosokat.


Hírek
Jön a Konyhakiállítás!
  Fedezd fel a legfrissebb konyhai trendeket és megoldásokat!
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság