Áprilisban ismét lesz Construma

Hírek

Áprilisban ismét lesz Construma

A 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás 2022-ben – két év kihagyás után – idén tavasszal, április 6-10. között ismét várja a kiállítókat, látogatókat.

A legnagyobb és legjelentősebb hazai rendezvény kihagyhatatlan mindazok számára, akik építkezésre, felújításra készülnek, hisz a legújabb trendek, a korszerű, környezettudatos, energiahatékony termékek széles választéka várja őket a teljesen megújult HUNGEXPO területén.

Megújult terület – Új pavilonstruktúra

A látogatókat egy teljesen megújult környezet fogadja majd. Új pavilonok, egy teljesen új fogadóépület és kongresszusi központ mellett a régi pavilonok is felújításra kerültek. A megújult terület új kiállítás-elrendezési lehetőséget is lehetővé tesz. A csokor az idén 5 pavilont tölt majd meg. A klasszikus építőipari tematikák továbbra is a terület legnagyobb pavilonjában kapnak helyet, a megújuló energiák témaköre, a RENEO viszont átkerül a G pavilonba. Az OTTHONDesign már 3 pavilonban került elhelyezésre, külön a konyha, egy másik pavilonban a fürdőszoba, a harmadikban pedig a bútor, melegburkolat, lakberendezés és design témakörök.

construma1.jpg

Konferenciák, programok szakmának és nagyközönségnek

A CONSTRUMA csokor kiállításai számos újdonsággal várják a látogatókat.

• Széles termékválaszték: a CONSTRUMA kiállításon az építőanyagoktól a nyílászárókon át a tetőig, szigetelésig minden fellelhető, amire az építkezőknek szüksége lehet. Több száz kiállító termékei, újdonságai várják a látogatókat április elején.

• Várhatóan idén is nagy sláger lesz a látogatók körében a megújuló energia, azon belül is a napenergia hasznosítása. A pavilonon belül napelemszerelési versenyt is láthatnak az érdeklődök és további gyakorlati bemutatók, tanácsadások is lesznek a pavilonban.

• A lakberendezési és design tematikát felölelő OTTHONDesign ezúttal is felvonultatja a lakásbelső kialakításához szükséges termékeket, bemutatókkal tarkítva, ingyenes lakberendezési tanácsadással fűszerezve. A Lakberendezők Országos Szövetsége a HUNGEXPO megbízásából három pavilonban is speciálisan berendezett enteriőrökben illusztrálja a legújabb trendeket. Ezúttal a nappali, fürdőszoba és kültéri konyha legtrendibb megoldásait láthatják a látogatók.

• A kiállítók a fürdőszobától a nappaliig a lakás összes helyiségéhez kínálnak korszerű megoldásokat, legyen szó burkolatról, kandallóról, bútorról, világításról vagy akár háztartási kisgépekről.

• Immár elmaradhatatlan része a kiállításnak a hazai design trendek bemutatása. A fiatal tervezők munkái a Magyar Design stand keretében tekinthetők meg, és inspirációt adhatnak a berendezés egyedivé alakításához.

• Gyakorlati bemutatókból sem lesz hiány: a famegmunkálás szerelmesei a WOODLIKE workshopban próbálhatják ki ügyességüket, míg a bútor átalakítása, átfestése iránt érdeklők az Annie Sloan Hungary workshopjában próbálhatják ki a festési alaptechnikákat.

• A kiállítás több helyszínén, valamint a kiállítóknál is lesznek további bemutatók, előadások, tanácsadások.

construma2.jpg

NYITVATARTÁS:

  • Szakmai napok: április 6-8-án, 9-18 óráig
  • Nagyközönség napok: április 9-10. naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Belépőjegyekről a kiállítás honlapján tájékozódhat.

További információ: construma.hu; otthon-design.hu (x)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Construma-díjas újdonságok
Sok érdekes és hasznos újdonsággal találkozhatunk az idei építőipari kiállításon. Lássuk a három díjazott terméket!


Gép- és anyagújdonságok
Digitális építőipar
A magyar építőipar munkaerőhiányát az automatizálás fogja megoldani: egy hazai cég a világon egyedülálló terméket szállít megoldásként.


Hírek
Virtuális térben tartják az idei Construmát: íme a részletek
A Construma és az Ipar Napjai szakkiállítások idén csak a virtuális térben valósulnak meg.


Hírek
Ilyen forgalma volt a Mapei Kft.-nek az előző évben
A budaörsi székhelyű építőipari segédanyaggyártó cég belföldi forgalma 22 százalékkal nőtt 2021-ben. A kivitel 15,6 százalékkal csökkent, az év közben bevezetett önkéntes exportkorlátozás miatt.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság