Fantasztikus fűrészállomás

Gép- és anyagújdonságok

Fantasztikus fűrészállomás

A Bosch megint olyan szerszámot alkotott, amely megkönnyítheti és tökéletesítheti az otthoni barkácsmunkánkat. A PLS 300 fűrészállomás ötletes segédeszköz fa, műanyag vagy alumínium pontos fűrészeléséhez. Egyszerű, könnyed és biztonságos.

 

Mostantól elfelejthetjük a fűrészbakot, a balesetveszélyes helyzeteket, a bizonytalankodó fűrészelést. A praktikus Saw Station (magyarán: fűrészállomás) moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy bármilyen beállítást egyetlen mozdulattal rögzíthessünk. Padlóburkolatoknál, bútorlapoknál gyors, biztonságos és egyenes fűrészelést garantál, de parketta, laminált padló, sőt műanyag és alumínium szalagok esetén úgyszintén. Ideális asztalosipari panelekhez és négyzetgerendákhoz is.
 
„Sima” vágás
Csak egy fordulat és a könnyen leolvasható skálán beállíthatjuk a vízszintes szögeket fokozat nélkül, s azok mindegyik munkadarabnál biztosan egyezni fognak.
 
Sínen van
A szerkentyű középpontjában az alumínium vezetőcsatorna mutatja az utat, vezeti a fűrészlapot nyílegyenesen, ezzel együtt szilárdan tartja a munkadarabot a helyén. A standard PLS 300 szimmetrikusan is bővíthető két modul segítségével, amelyek alaptartozékok. A hosszú és szélesebb munkadarabok két aszimmetrikus talpra helyezhetők, amelyek segítik a felhasználót a fűrészelésnél. Legó-szerűen ezeket is kiterjeszthetjük, hogy minél biztosabb legyen az alátámasztás. A szerkezet alján élvédő van, ami segíti a tapadást és nem karcolja az alatta lévő felületet. A gép súlya 3,2 kg. A fűrészállomás 23 990 forintért kapható a szakkereskedésekben és barkácsáruházakban.
 
Minden, a Bosch PST barkácssorozatba tartozó szúrófűrészhez alkalmazható az ajánlott fűrésztárcsákkal kombinálva.
 
Közreműködött: Robert Bosch Kft.hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Fűrészlánc-élezési kisokos
A fűrészlánc élezése nem bonyolult, de néhány alapvető fogást el kell hozzá sajátítani.


Gép- és anyagújdonságok
Szemléztük: Szúró-, vagy dekopírfűrészek
Könnyedén kanyarog a szúró-, avagy dekopírfűrészn a fában, fémben és műanyagban, tökéletes egyenes vágásban vagy ívkövetésben. Asztalos mesterek és barkácsolók jobb keze, a szúró-, vagy dekopírfűrész.


Gép- és anyagújdonságok
Alsóörs neve végleg összeforr az elemi erővel
A Harley-Davidson Open Road Fest szombati napján a STIHL bebizonyította, mire is képes legendás láncfűrésze.


Gép- és anyagújdonságok
A szögbevágások mesterei
A gérvágót nyugodtan nevezhetjük a körfűrész nagybátyjának. Az ilyen készülék lényege a pontos szögbevágás, ezért a forgó talp az egész motorfelfüggesztéssel együtt mindkét irányban 45°-kal elfordítható a hátsó ütközőhöz képest; a szögérték pontos beállításához pedig egy fok pontosságú mérőskála szolgál.


Gép- és anyagújdonságok

Körfűrész, lézeres pontossággal


Gép- és anyagújdonságok

Láncfűrész újdonság


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság