hirdetésKörfűrész, mintha játék lenne

Gép- és anyagújdonságok

Körfűrész, mintha játék lenne

A Makita mindig is profi volt a szerszámgépek gyártásában, ezúttal sem hazudtolták meg önmagukat. A Makita 5903R típusú kézi körfűrész ugyanis teljesen új kivitelben kapható és a kezelhetőségi mutatói is az egekbe szöktek, a minőséget meg kell fizetni, ez meglátszik az árán is!
Felhasználóbarát újdonságok
A hajtóműrögzítés könnyebb tárcsacserét eredményez. A biztonság sem játszott utolsó szerepet a fejlesztésekben, egy hasítóék segíti elő a biztonságos munkavégzést. A fűrészhez csatlakoztatható a külső porszívó, így lényegében pormentesen dolgozhatunk. A lágyindító és a motorfék a könnyebb elindulást és leállást segíti.
 
Kézenfekvő használat
Hossz és keresztvágásokhoz használható, szögbevágásra 45 fokig van lehetőségünk. A gerendákat,  deszkákat, OSB lapokat, forgács és rétegelt lapokat pillanatok alatt méretre szabhatjuk a 5903R-el. Alkalmas fakötések, csapolások kialakítására. Ha tárcsát cserélünk benne, akár alumíniumot is vághatunk vele.
 
Név
Makita 5903R
Teljesítményfelvétel
2000 Watt
Fordulatszám
4500/perc
Vágásteljesítmény 0 fokig
85 mm
Vágásteljesítmény 45 fokig
64 mm
Tárcsa átmérő
235 mm
Kábelhossz
2,5 m
Súly
7,6 kg

A Makita 5903R körfűrész ajánlott fogyasztói ára 120 000.- Ft. hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Egyszerű állvány gérvágó fűrészhez
A legtöbb barkácsoló, aki fával foglalkozik, előbb vagy utóbb felismeri, hogy szüksége van egy gérvágó fűrészre. De néha azt is tuningolni kell.


Gép- és anyagújdonságok
Körfűrész, lézeres pontossággal
Új, lézeres pontosságú körfűrésszel próbálja meghódítani az elektromos szerszámgépek piacát a Black & Decker. A KS1400 minden szempontból felhasználóbarát. Tökéletes szerszáma lehet az otthoni felhasználóknak, de a profik számára is praktikus körfűrészről van szó.


Szerszám-anyag
Asztali barkácsgép készítése
Nagyon jól jött volna a lakásfelújítás során Komáromi Sándornak Kecskeméten egy asztali körfűrész a deszkák és lécek megfelelő szélességűre vágásához. Gondolkozni kezdett...


Gép- és anyagújdonságok
A szögbevágások mesterei
A gérvágót nyugodtan nevezhetjük a körfűrész nagybátyjának. Az ilyen készülék lényege a pontos szögbevágás, ezért a forgó talp az egész motorfelfüggesztéssel együtt mindkét irányban 45°-kal elfordítható a hátsó ütközőhöz képest; a szögérték pontos beállításához pedig egy fok pontosságú mérőskála szolgál.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság