Ultrahalk, elérhető árú, profi kerti gépek

Szerszám-anyag

Ultrahalk, elérhető árú, profi kerti gépek

Idén tavasztól már a vasárnap délutáni szieszta idején is nyugodtan nekiláthatunk a kertápolásnak: az eddig csak profi gépeiről ismert STIHL legújabb akkus kerti szerszámai az otthoni felhasználók számára is nagy erőt biztosítanak a kert karbantartásához, ám teszik ezt úgy, hogy működésük nem járt olyan zajjal, ami zavarná a szomszédok pihenését.

Megérkezett Magyarországra a kertgondozás új dimenziója, ugyanis a STIHL kompakt akkumulátoros kéziszerszámokkal bővíti termékcsaládját. A cég célja, hogy a könnyű és csöndes, kiváló minőségű, mégis megfizethető áru szerszámaival a professzionális felhasználókon túl nyissanak az otthoni felhasználók felé is, és az urak (vagy éppen a hölgyek) a délutáni szieszta alatt is nyugodtan tevékenykedhessenek a kertben.

Egyre többen választják a kertes házat a zöld és nyugodt környezet reményében. Ahhoz azonban, hogy igazán élvezni tudjuk a saját kert nyújtott előnyöket, azt rendben is kell tartani, és tudjuk, hogy ez nem mindig olyan egyszerű dolog. Ugyan még csak a tél közepén járunk, de pár hónap, beköszönt a tavasz és elérkezik az első tavaszi kertészkedés ideje, amikor mindenki igyekszik rendbe tenni a saját kertjét. 

A STIHL most dobja piacra legújabb COMPACT termékcsoportját, amely még egyszerűbbé és könnyebbé teszi a kertgondozást. A márka a növekvő fogyasztói kereslet miatt döntött úgy, hogy bevezeti az új termékcsaládot, amellyel az otthoni felhasználók életét szeretné könnyebbé tenni. A COMPACT akkumulátoros rendszerbe négy eszköz: láncfűrész, szegélynyíró, sövénynyíró és fúvógép tartozik, illetve az ezekhez tartozó kiegészítők.

 „A COMPACT akkumulátoros rendszereinek minden eszköze könnyen használható, csendes, ugyanakkor rendkívül hatékony, így a kedvező árfekvés garanciájával kiegészülve maximálisan kiszolgálják a kerttulajdonosok igényeit” – mondta Bakon Gábor, az Andreas STIHL Kft. ügyvezetője. Úgyhogy most már az sem lehet kifogás a kertészkedésre, hogy éppen a vasárnapi szieszta idején támad kedvünk kertészkedni, vagy éppen a család legkisebb tagja a délutáni alvását tölti. Az új eszközök olyannyira csendesek, hogy fülvédőre sincs szükség a használatuk során. A kéziszerszámaik ideálisak a sűrűn lakott városi területek kertjeihez, illetve a hobbikertészek számára” – mondta a cég ügyvezetője.

 

Akkus fűrész

Az MSA 120 C-BQ kompakt akkumulátoros fűrészben a STIHL legendás láncfűrésze találkozik a modern akkumulátor-technológiával. A kivételesen könnyű akkumulátoros fűrész gyors láncfeszítővel és QuickStop Super láncfékkel lett szerelve, a 1/4 hüvelykes PM3 fűrészlánc pedig a szép vágási felületet és a jó vágásteljesítményt szavatolja. Olyan alacsony zajszinten működik, hogy használata során hallásvédő viselésére sincs szükség. A kézhez álló, könnyű és erőteljes gép hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy segítségével még az erős ágak és cserjék, valamint a fa építőanyagok is könnyedén vághatóak. A STIHL állítókerékkel feszíthető fűrészláncai különösen precízen dolgoznak és könnyedén haladnak a fában. A fűrészláncok kiemelkedő minőségét a STIHL erre specializálódott svájci gyára szavatolja.

 

Akkus sövénynyíró

A STIHL HSA 56 könnyű akkumulátoros sövénynyíró vágásteljesítménye nagyon jó, használata gyerekjáték, kis tömegének köszönhetően könnyedén mozgatható, vágás során minimális zajt kelt. A HSA 56 COMPACT akkumulátoros sövénynyíró kétoldalas, innovatív késrendszerrel rendelkezik, amely a pengék közé tereli az ágakat, így segítségével a sövény igény szerint alakítható.

 

Akkus fúvógép

Legyen szó füves területek vagy a kerti utak, behajtók megtisztításáról, a STIHL BGA 56 COMPACT akkumulátoros fúvógépe mindenhol helytáll. Nagy fúvóerejének köszönhetően könnyedén lehet eltávolítani vele mind az elszáradt leveleket és növényi nyesedékeket, mind az egyéb szennyeződéseket. Kompakt volta miatt rendkívül könnyű, kiváló súlyelosztásának hála pedig egyszerű vele manőverezni, mindemellett azonban a COMPACT akkumulátoros rendszer többi tagjához hasonlóan csendes. Csövének hossza három fokozatban állítható egyrészről a testméret, másrészről pedig a felhasználási terület nagyságának függvényében.

 

Akkus szegélynyíró

A STIHL FSA 56 COMPACT akkumulátoros szegélynyírója lendületes és precíz munkavégzést tesz lehetővé, kis tömege miatt pedig egyszerűen használható. A halk, jó súlyelosztású eszköz a teleszkópos szárnak és az állítható fogantyúnak köszönhetően könnyen testre szabható, kiváló teljesítménye pedig a legnehezebb területek nyírását is megkönnyíti. Damilfeje a talaj érintésére adagol, néhány mozdulattal utántölthető. Az akkumulátor kiesés elleni védelme és az opcionális távtartó kengyel a biztonságos munkavégzést szavatolja.

 

Tartozékok a COMPACT akkumulátoros gépekhez

A COMPACT termékcsalád gépeihez AK 10-es és AK 20-as lítium-ion akkumulátorok tartoznak, melyek LED-es töltésjelzővel rendelkeznek. Mindkettő esetében a működési idő, a gépfajta, valamint a felhasználási körülmények függvényében változik a töltési idő.

A hozzájuk illő AL 101 univerzális töltőkészülék a COMPACT rendszer minden tagját kiszolgálja. LED állapotjelző és tépőzáras kábelrögzítő tartozik hozzá, az egyszerű tárolás érdekében falra akasztható.

A STIHL Magyarországon

Az 1991-ben alapított Andreas STIHL Kft. az első kelet-európai társaságként alakult meg az anyacég kereskedelmi leányvállalatainak sorában. Az alapítás célja az volt, hogy egy stabil szakkereskedői hálózat kiépítésével prémium minőségű termékekkel szolgálják ki a piaci igényeket. Az idő igazolta a döntés megalapozottságát, a vállalat hamar a STIHL Csoport eredményes részévé vált: a cég 5 éves működés után elérte az 1 milliárd Ft-os forgalmat, ez a mutatója pedig 2015-ben már meghaladta a 6 milliárdot, miközben eredménye több mint 500 millió forint volt. A vállalat sikerességének egyik kulcstényezője a Magyarországon egyedülálló kereskedelmi struktúra: a STIHL kizárólag dedikált szakkereskedői hálózaton keresztül értékesít. Az eredményesség titka emellett a kiváló minőségű termékben, a piaci jelenlét magas színvonalú biztosításában rejlik, valamint abban, hogy a cég hosszú távú kapcsolatokra építő, korrekt, megbízható partnerként áll vásárlói előtt.

A vevőigények kielégítése érdekében 2016-ban a STIHL is megkezdte webes értékesítését, az eszközök ugyanakkor továbbra is kizárólag a szakkereskedésekben vehetők át, ezzel garantálva a személyes tanácsadást és a rendeltetésszerű üzembe helyezést.

Még több infó: stihl.hu
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Extrém sportfavágó verseny a FeHoVán
Stihl Timbersports bemutatóval és versennyel népszerűsítik az erdőjárást az idei FeHoVá-n.


Gép- és anyagújdonságok
Minden ami zöld, narancssárga lesz
2019-től a STIHL-csoport a kerti gépeket előállító VIKING gyár teljes szortimentjét STIHL márkanév alatt értékesíti.


Gép- és anyagújdonságok
Juhász István a sportfavágás bajnoka
Izgalmas versenyen Juhász István nyerte a 2018-as STIHL Timbersports Magyar Nemzeti Bajnokságot.


Hírek
Változik a 95-ös benzin összetétele
Január elsejétől a 95-ös oktánszámú benzin E-10-es jelöléssel, magasabb bioetanol-tartalommal kerül forgalomba. A STIHL szakértői elmondják, milyen hatással lesz ez a változás a benzinmotoros kertigépekre.


Gép- és anyagújdonságok

Országos hírnév és negyedmillió forint


Gép- és anyagújdonságok

Az akkus kerti gépek tárolásának titkai


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság