hirdetésLáncfűrész újdonság

Gép- és anyagújdonságok

Láncfűrész újdonság

Az őszi kerti munkánkban hasznos társra lelhetünk, ha a Hitachi CS35EJ benzinmotoros láncfűrészt választjuk. A már-már professzionális kategóriába tartozó fűrész minden komolyabb favágási munkában jól használható. Vele minden tüzelőnek valót feldarabolhatunk.
A téli fűtési szezonban egyre elterjedtebbek a gázkonvektorokkal szemben a kandallók használata. Már, ha persze meglehet oldani a beépítésüket. A tűzifa feldarabolásánál jól jön egy megbízható, erős, nagy munkabírású láncfűrész.
 
A Hitachi igyekszik professzionális termékeket piacra dobni. A CS35EJ fűrésznél 1000 óra élettartamot garantálnak, amely nem is tűnik valótlannak, ha tudjuk, hogy a gép rendszere automata tartós fém olajozóval van szerelve, amelyet magunk szabályozhatunk, így a gép élettartama jelentősen megnövekszik, szemben azokkal az automata szabályozású fűrészekkel, amelyek rosszul vannak beállítva. A gép alkatrészei egyenként is hosszú életre vannak tervezve. A magnézium olajdekni, a duplagyűrűs dugattyú, a krómozott henger vagy a megnövelt, erős csapágyak mind azt mutatják, hogy a fűrész soha nem dobja be a törülközőt. Ha mindehhez hozzávesszük, hogy egy japán minőségű gépet vásárolunk, akkor a bruttó 55 ezer forintos ár nem is olyan drága.hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Télen friss levegő, nyáron légkondi
Ajkay Imre előző ötlete egy, a kárba vesző meleg levegőt hasznosító szerkezet volt. Van azonban a szombathelyi lakásban egy másik egyszerű „készülék” is, amely télen is, nyáron is hasznos segítség.


Gép- és anyagújdonságok
Fűrészlánc-élezési kisokos
A fűrészlánc élezése nem bonyolult, de néhány alapvető fogást el kell hozzá sajátítani.


Ötletek
Papírtégla – tüzelő szinte ingyen
Otthon fejlesztette ki találmányát Hír Ferenc (Nagykarácsony): reklámújságokból és esővízből állít elő tüzelőt – majdnem ingyen.


Ötletek
A hideg ellenszerei
Hol a boldogság mostanában? Manapság is barátságos, meleg szobában. És az hol van? Nos, ahol megteremtjük. Ebben segít az Ötlet Mozaik e havi, azaz 2014. októberi számának 32 oldalas fűtés-melléklete.
Szerszám-anyag

Kandalló építése


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság