Láncfűrész újdonság

Gép- és anyagújdonságok

Láncfűrész újdonság

Az őszi kerti munkánkban hasznos társra lelhetünk, ha a Hitachi CS35EJ benzinmotoros láncfűrészt választjuk. A már-már professzionális kategóriába tartozó fűrész minden komolyabb favágási munkában jól használható. Vele minden tüzelőnek valót feldarabolhatunk.
A téli fűtési szezonban egyre elterjedtebbek a gázkonvektorokkal szemben a kandallók használata. Már, ha persze meglehet oldani a beépítésüket. A tűzifa feldarabolásánál jól jön egy megbízható, erős, nagy munkabírású láncfűrész.
 
A Hitachi igyekszik professzionális termékeket piacra dobni. A CS35EJ fűrésznél 1000 óra élettartamot garantálnak, amely nem is tűnik valótlannak, ha tudjuk, hogy a gép rendszere automata tartós fém olajozóval van szerelve, amelyet magunk szabályozhatunk, így a gép élettartama jelentősen megnövekszik, szemben azokkal az automata szabályozású fűrészekkel, amelyek rosszul vannak beállítva. A gép alkatrészei egyenként is hosszú életre vannak tervezve. A magnézium olajdekni, a duplagyűrűs dugattyú, a krómozott henger vagy a megnövelt, erős csapágyak mind azt mutatják, hogy a fűrész soha nem dobja be a törülközőt. Ha mindehhez hozzávesszük, hogy egy japán minőségű gépet vásárolunk, akkor a bruttó 55 ezer forintos ár nem is olyan drága.hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Biobrikett
Az ember ősidők óta használja tüzelésre, fűtésre a mostanában ismét felfedezett fahulladékot, a kórót, a szárított trágyát vagy a szalmát. Ma már persze a könnyebb felhasználás érdekében brikettálják, vagyis nagy nyomáson préselik a fafeldolgozás és mezőgazdaság melléktermékeit.


Gép- és anyagújdonságok
Ősszel is pörög a klímapiac
Meglepő módon hetekkel a kánikula után, az átlagosnál hidegebb őszi hetekben is élénk lakossági érdeklődés mutatkozik a klímaberendezések iránt – tapasztalta a Panasonic Heating&Cooling üzletága Magyarországon.


Gép- és anyagújdonságok
Legyen biztonságos a fűtőrendszer!
Bár a hivatalos fűtési szezon szeptember 15-én elkezdődött, alig néhány nappal ezelőttig a kitartó nyárias idő miatt nem sugároztak a radiátorok.


Szerszám-anyag
Szigetelt ház – fűtés negyedáron
Közel háromhavi fűtésköltségének megfelelő összeget, vagyis 40 302 forintot spórolt meg szeptember 27-től december 2-ig az a négytagú hajdúnánási család, akinek otthonát az első magyarországi Referenciaház Program keretében korszerű szigeteléssel látta el a Knauf Insulation.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság