hirdetésSzerszámok, amelyekre minden háztartásban szükség lehet

csináld magad

Szerszámok, amelyekre minden háztartásban szükség lehet

Attól függetlenül, szoktál-e barkácsolni, bizonyos szerszámokra minden háztartásban szükség lehet. Ha szeretnél kitenni egy képet a falra, akkor például egy kalapács biztosan kelleni fog, de egy csavarhúzó vagy fogó is hasznos lehet nagyon sok esetben. Nézzük, melyek a legalapvetőbb szerszámok, amiket érdemes beszerezned!

Csavarhúzók

Nem árt, ha többféle csavarhúzónk van otthon. Vannak csillag- és laposfejűek, amelyek változatos méretben kaphatóak. Hogy megfelelően illeszkedjenek a csavarba, szerezz be belőlük többfélét. Jól jöhet továbbá az L-alakú imbuszkulcs, amelyet a hatszögletű csavarokhoz használhatunk. Ezek szintén többféle méretben kaphatóak.

Fogók

A fogókra is nagy szükség lehet a háztartásokban. A kombinált fogó nagyon hasznos, de jó, ha van még csípőfogónk és harapófogónk, valamint a többféle méretben beszerezhető villáskulcs sem árt: a csavarokat húzhatjuk meg vele. Jól jöhet tovább egy franciakulcs is, amely hasonló a villáskulcshoz, a különbség az, hogy ennek állítható a vége.

Kalapács, fűrész

Talán mondanunk sem kell, mennyire hasznos, ha van otthon kalapácsunk. Bármelyik szöget könnyedén beleüthetjük vele a falba, ha például egy képet vagy tükröt szeretnénk felszerelni. A kerti munkálatok vagy barkácsolás során pedig nagy hasznát vehetjük egy fűrésznek.

tools-2145771_1920.jpg

Egyéb eszközök

Egyéb barkácsmunkálatoknál jól jöhet a ragasztópisztoly, a sniccer, a csiszolópapír és a mérőszalag. Ha pedig festési munkálatok előtt állsz, vagy a falhibákat szeretnéd kijavítgatni, esetleg glettelnél, egy spakli segíthet eltávolítani a régi festéket, tapétát. Jól jöhet tovább a vízmérték, ha nem szeretnéd a falra ferdén felszögelni a képeket. Szerezz be továbbá csavarokat és szögeket is, hiszen bármikor szükség lehet rájuk.

Elektromos eszközök

Ha gyakran barkácsolunk, az elektromos eszközök nagyban megkönnyíthetik munkánkat. Jól jöhet például egy fúrógép, egy dekopírfűrész és egy akkus csavarhúzó is.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Kézbe simuló csavarozó
Igazán felhasználóbarátra sikerült a Bosch legújabb akkus csavarozója. Az új külsőnek köszönhetően jól kezelhető és a gyakorlati barkácsolói igényeknek is megfelel.


Gép- és anyagújdonságok
3 funkció egyetlen készülékben
A Bosch egyik legújabb fejlesztésű szerszámgépe egyszerre három funkcióra képes. Fúrókalapács, fúrógép és csavarozó. A Bosch Uneo 14,4 Voltos Li-Ion akkus technológiával van szerelve, ami csak még kézenfekvőbbé teszi, hogy ezt a szerszámgépet válasszuk!


Gép- és anyagújdonságok
Úttörő láncfűrész-újdonság
Óriási itthon az érdeklődés a STIHL világújdonsága, a világ első elektronikus befecskendezésű motorfűrésze iránt.


Gép- és anyagújdonságok
Fúrócsavarozók tesztje
Ebben a tesztünkben az egyik első akkuval meghajtott barkácsgép-család kínálatából csemegézünk. A csavarbehajtásra és fúrásra egyaránt jól alkalmazható készülékek mára nagyot fejlődtek mind nyújtott szolgáltatás, mind teljesítmény tekintetében.
Gép- és anyagújdonságok

Fűrész állítható fogóval


Gép- és anyagújdonságok

Fantasztikus fűrészállomás


Gép- és anyagújdonságok

Láncfűrész és használata


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság