Asztal és tárolószék

Ötletek

Asztal és tárolószék

Famaradékból készített ragasztással íróasztalt kedvesének Horváth Róbert Érden – és hozzá olyan ülőalkalmatosságot, amely tárolóként is használható.

Az asztalt tömbösített vörösfenyő maradékból alkotta, kontraprofilos és mart betétes oldalakkal, valamint ajtókkal. Anyagszükséglete három négyzetméter fa, négy fiókfogó, négy kivetőpánt (ajtónként kettő-kettő), no meg két pár Tandem rejtett vezetősínrendszer a két fiókhoz. A levehető tetejű ülőke-láda oldalai a négy sarokoszlopba mart nútokba vannak ragasztva.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Ne menjen füstbe a biztonság!
Bár kevés szó esik róla, a jó kémény a biztonságos és hatékony otthon egyik kulcseleme.


Otthon-bútor
Extra lépcsőborítások
A lépcső egyedivé és hangulatossá teszi lakóterünket. Mit tegyünk, hogy otthonunk dísze legyen? Íme néhány ötletes és újszerű megoldás.


Gép- és anyagújdonságok
Extrém sportfavágó verseny a FeHoVán
Stihl Timbersports bemutatóval és versennyel népszerűsítik az erdőjárást az idei FeHoVá-n.


Ötletek
Beltéri csobogó hangulatvilágítással
Csobogó beépítésével oldotta meg Kinsztler Zoltán Kiskunhalason a télikert növényeinek párásítását, egyben az esti hangulatvilágítás lehetőségét is megteremtve.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság