hirdetésExtrém sportfavágó verseny a FeHoVán

Gép- és anyagújdonságok

Extrém sportfavágó verseny a FeHoVán

Stihl Timbersports bemutatóval és versennyel népszerűsítik az erdőjárást az idei FeHoVá-n.

A fegyverek, a horgászat és a vadászat szerelmeseinek, valamint a természetkedvelőknek szóló FeHoVa kiállításra idén is különleges programokkal készülnek a szervezők.

Ennek része az a Stihl Timbersports bemutató és verseny, amelynek célja az extrém sportfavágás, illetve a sportágon keresztül az erdőjárás és az erdőgazdálkodás további népszerűsítése hazánkban. A hazai sportfavágás legjobbjai hat versenyszámban csapnak össze a Hungexpón megrendezett, február 7-10. közötti eseményen.

Az ország extrém sportfavágói ismét bedurrantják tekintélyes teljesítményre képes motorfűrészeiket, hogy nem kis zaj közepette a Stihl Timbersports szériából már jól ismert hat versenyszámban mérjék össze tudásukat. A Stihl  Timbersports FeHoVa Kupa kvalifikációját pénteken 13 órától, a döntőt szombaton 11 órától rendezik meg, a bemutatók vasárnap 11 és 14 órától kezdődnek az F pavilonban.


A megmérettetésen indulók három fordulóban harcolnak majd egymással. A szombati küzdelemben részt vesz az extrém sportfavágás hazai nagy reménysége, a 16 éves Strúbel Bence is, aki ezúttal is többek között édesapjával, Strúbel Józseffel veszi fel a harcot a minél jobb helyezésért. A versenyzők közül természetesen nem hiányozhat a többszörös magyar bajnok Juhász István sem, akinek a legtöbbet köszönhetjük a sportág itthoni népszerűsítésében. Ezen kívül ismét Magyarországra érkezik a Stihl Timbersports többszörös Európa-bajnoka, a cseh Martin Komarek is.
A FeHoVa kiállításról bővebb információ a www.fehova.hu oldalon, a Stihl Timbersports szériáról pedig a www.facebook.com/stihltimbersportsHUN linken érhető el.

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Idén is összecsapnak a világ legjobb favágói
November 3-án és 4-én visszatér a norvég olimpiai városba, Lillehammer-be a STIHL Timbersports Világbajnokság.  Szurkoljunk együtt a magyar csapatnak és az egyéniben is versenybe szálló Juhász Istvánnak!


Gép- és anyagújdonságok
Minden nagyvárosba megérkezik az akkus gépek új generációja
A STIHL októberben útjára indítja mintegy kéthónapos roadshow-ját, melynek keretében több mint tucatnyi bevásárlóközpontban mutatja be az akkumulátoros eszközök új generációját.


Ötletek
5+1 hasznos ajándéktipp
Legyen szó karácsonyról vagy születésnapról, öt olyan tippet adunk, amellyel bármely ismerősödnél, családtagodnál sikert arathatsz.


Gép- és anyagújdonságok
Ilyet még nem látott Alsóörs! A STIHL újabb nagy dobásra készül
A téli jégkörhintázás után ismét arra készül a STIHL, hogy meghódítsa a Balatont.


Gép- és anyagújdonságok

Fából faragott motoros


Gép- és anyagújdonságok

Így neveld a pázsitodat!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság