Építkezel vagy felújítasz? Kérdéseid vannak? Mi segítünk, hogy merre indulj el

Hírek

Építkezel vagy felújítasz? Kérdéseid vannak? Mi segítünk, hogy merre indulj el

Nagy fába vágja a fejszéjét, aki építkezik, vagy akár „csak” felújít. Megszámlálhatatlan az ilyenkor felvetődő kérdések sora és nem könnyű ezekre megbízható forrásból válaszokat kapni.

Amennyiben valóban odafigyelünk, és már a kezdetektől minimalizálni szeretnénk a felmerülő problémákat, akkor mégis meg kell keresnünk azt a fórumot, ahol első kézből, a legmegbízhatóbb szakemberektől kapunk tákékoztatást, információt, ajánlatot.

Idén tavasszal erre kínál lehetőséget a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor március 29. és április 2. között a HUNGEXPO Budapest Kongesszusi és Kiállítási Központban. Megtalálható lesz itt minden az építkezéstől a lakberendezésen át az épületgépészetig. Kihagyhatatlan esemény mindazoknak akik építkeznek, felújítanak, a lakásbelső kialakításánál tartanak vagy érdeklődnek bármely megjelenő téma iránt. A megjelenő gyártóktól, kereskedőktől és szolgáltatóktól első kézből kaphatnak megbízható információt az érdeklődők.

construma3.jpg

Az építkezéshez, felújításhoz, korszerűsítéshez szükséges anyagok, termékek, szolgáltatások, valamint épületgépészeti megoldások két pavilonban kapnak helyet. Itt az építőanyagoktól a nyílászárókon át a tetőfedésig, szigetelésig, elektrotechnikai megoldásokig minden megtalálható majd, amire az építkezőknek, felújítóknak szüksége lehet. Az épületgépészet területén nagy érdeklődés övezi a megújuló energia (napelem, hőszivattyú), szellőzés- és légtechnika témákat. Évről évre egyre több kiállító jelenik meg ezekben a tematikákban. Az energihatékony épületek kérdése nemcsak most, hanem évek óta fontos kérdés. Itt is szakértők segítik majd a tájékozódást, készítenek személyre szabott tervet, ajánlatot.

Sőt mi több az idei kiállításon még egy komplett napelemes rendszert is lehetősége lesz nyerni a látogatók valamelyikénak az EU-SOLAR Nyrt. jóvoltából. A nyereményjátékra a jegyvásárlással párhuzamosan lehet regisztrálni. A kiállítási csokor Fórum Színpadán pedig az Építőipari Konzultáció keretében szakemberektől tájékozódhatnak az érdeklődők.

A lakberendezési és design téma is szerves része a kiállítási csokornak. Ezúttal is megjelennek a lakásbelső kialakításhoz szükséges termékek, bemutatók, előadások, ingyenes lakberendezési tanácsadással színesítve. A Lakberendezők Országos Szövetsége látványos standon, különleges koncepció mentén felépített DESIGNMátrixba foglalva mutatja be az aktuális újdonságokat, legyen az termék, anyag, vagy technológia. A kérdés, amire a választ keresik: hogyan lehet otthonunk egyszerre korszerű, kellemes és takarékos?

construma4.jpg

Elmaradhatatlan része a kiállításnak a hazai design trendek bemutatása a Magyar Design standon, ahol ebben az évben enetriőrök keretében mutatkoznak be a fiatal tehetségek munkái, melyek különleges inspirációt adhanak a berendezés egyedivé alakításához. Fókuszában a fogyasztói attitűdök átalakítása lesz, így a „minőséget a mennyiség helyett”, a „kevesebbet fogyasztani de jobban” gondolatokra lehet itt válaszokat kapni azzal, hogy megtalálhatóak lesznek az erre a szellemiségre reflektáló darabok.

Izgalmas színfoltja lesz a kiállításnak a Magyar Fa- és Bútoipari Szövetség programjai. A Wood Like Workshop keretében tulajdonképpen egy faipari műhely mesteremberévé válhatunk néhány órára. Remek alkalom közelebbről megismerkedni az asztalos szakmával. Ezerszínű fa című kiállításuk pedig kortárs tervezők által készített fatárgyakat mutatnak be a nagyközönség és faiparos szakma számára.

A BOOOK Kiadó által gasztro, „zöld” és lifestyle témában szervezett beszélgetések, bemutatók, látványfőzés és a Kőfaragó Szövetség által szervezett látványfaragás is tovább színesíti a kiállítási csokor programját.

NYITVATARTÁS:
szakmai napok:
március 29-30. (szerda-csütörtök) 10-17 óráig, március 31. (péntek) 10-18 óráig
nagyközönség napok:
április 1. (szombat) 10-18 óráig, április 2. (vasárnap) 10-17 óráig

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a CONSTRUMA kiállítási csokorra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra 2023. március 29. és április 2. között. A kiállítás helyszíne a felsorolt pályaudvarokról tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető.

Jegyvásárlás, programok és bővebb információ:
construma.hu (x)

constuma02.jpg




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Construma-díjas újdonságok
Sok érdekes és hasznos újdonsággal találkozhatunk az idei építőipari kiállításon. Lássuk a három díjazott terméket!


Hírek
Áprilisban ismét lesz Construma
A 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás 2022-ben – két év kihagyás után – idén tavasszal, április 6-10. között ismét várja a kiállítókat, látogatókat.


Hírek
Őszi kaktuszkiállítás a Füvészkertben
50 éves lett a Magyar Kaktuszgyűjtők Egyesülete: ezt az évfordulót egy nagyszabású rendezvénnyel ünneplik meg az ELTE Füvészkertben szeptember 10-12. között. A látogatók két hatalmas sátorban csodálhatják meg a legszebb kaktuszokat, az árnyas lombok alatt pedig növényritkaságokat vásárolhatnak.


Gép- és anyagújdonságok
Extra viharálló tetőcserép
Az idei Construma egyik díjazottja a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. Synus tetőcserepe.






Szerszám-anyag

Fókuszban a jövő otthona










Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság