Újdonságok a Hörmann kínálatból a Construmán

Hírek

Újdonságok a Hörmann kínálatból a Construmán

A Hörmann Hungária Kft. a 2020-as évben ismét számos újdonságot mutat be az építőipar egyik csúcseseményén, a Construma kiállításon. A vállalat idén a Duragrain felületekre, a kapunyitás 4. meghajtásgenerációjára, illetve a faajtókra helyezte a fókuszt.

A tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is központi szerepet kapnak a kiállításon a Hörmann speciális eljárással készülő Duragrain felülettel ellátott garázskapui és -ajtói. Az egyedi kialakításának köszönhetően a legerősebb karcállóság jellemzi a rozsdás acél-, fa-, kő- és betonmintázattal elérhető felületeket. A széles termékválasztékban egyaránt megtalálhatóak a lucfenyő-, teakfa- és fehér tölgy mintázatok is. Amellett, hogy a dekornyomtatás tökéletes megjelenést biztosít a garázskapuknak, legfőbb előnye, az UV-álló vastag védőlakkrétege, amely hozzájárul a kapuk élettartamának növeléséhez. A 24-féle típusban elérhető Duragrain felületeket idén is megtekinthetik a Construma résztvevői.

construma_2020_betekinto.jpg

Az áprilisi otthonteremtési kiállításra a kapunyitás legújabb, 4. meghajtásgenerációját is elhozza a vállalat, amely nagyságrendekkel gyorsabb, kényelmesebb és okosabb funkciókkal van ellátva elődeihez képest. Az új technikák között megemlíthetjük a LED-fényt, amely egyik legfőbb szerepe, hogy kiváló látásviszonyokat teremt a garázsban, így varázsolva jóval egyszerűbbé a járműbe történő be- és kiszállást. A véghezvitt változtatásoknak köszönhetően a szellőztetés is könnyen megoldhatóvá válik a garázsokban a penész kialakulásának megelőzése érdekében. A biztonság és az intelligens technika tökéletes kombinációjának köszönhetően a garázskapu meghajtás egyidejűleg teszi biztonságossá, megbízhatóvá és szupergyorssá a Hörmann termékeket.

construma-2010-hormann-hungexpo-kozepes_f.jpg

A Hörmann az idei évben még nagyobb hangsúlyt fektet a kiváló minőségű faajtókra, amely megszínesíti a termékskáláját. A termékek idén az Otthon Neked 303/A2 és 304/A1 standján kialakított Hörmann sarokban kapnak helyet a G pavilonban. Mindezek mellett a Hörmann Hungária Kft. a Hungexpo A pavilon 305/A standján mutatja be a szakma és a nagyközönség számára legújabb termékeit április 1-5. között.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Fűt a falfesték!
A Poli-Farbe és a BME mérnökei bemutatták a hazai fejlesztésű lakást fűtő falfestéket.


Otthon-bútor
Láthatatlan szerelőajtók
Sok lakásban előfordult már, hogy a rosszul bekötött lefolyó miatt az egész kádat ki kellett bontani. Pedig van egyszerűbb megoldás is: pattintós vagy mágneskapcsokkal megoldhatjuk a burkolatok mögötti szerelvények ellenőrzését, a mosógépek és a fürdőkád bekötéseinek vizsgálatát, a rejtett vízóra leolvasását.


Gép- és anyagújdonságok
A 30 éves CONSTRUMÁN ismét kiállít az idén 20 éves Mapei Kft.
A nemzetközileg is elismert építőipari szakkiállítás 30. évfordulóját 2011-ben hat napos nyitva tartással ünneplik a kiállítók, így a szakmai programokra is 3 nap áll rendelkezésre, illetve a nagyközönség is 3 napig keresheti fel a kiállítást.


Hírek
Elindult az „Öltöztess fel egy ajtót!” ötletpályázat
Hosszabb kihagyás után, idén újra pályázatot hirdet a Hörmann Hungária Kft. A kiírásban ezúttal a fenntarthatóság témakörében, egy ajtó „felöltöztetését” várja el a pályázóktól a cég. 




Szerszám-anyag

Fókuszban a jövő otthona












Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság