Elhalasztják az idei Construmát: megvan az új időpont

Hírek

Elhalasztják az idei Construmát: megvan az új időpont

A járványhelyzet miatt áprilisról júniusra halasztják a Construma nemzetközi építőipari szakkiállítást.

Júniusra halasztják

A kormány március 15-ig meghosszabbította a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozásokat, ezért bizonytalanná vált, hogy megrendezhető-e áprilisban a CONSTRUMA otthonteremtési kiállítási csokor. A Hungexpo Zrt. vezetősége mindezeket mérlegelve és a kiállítók érdekeit is szem előtt tartva úgy döntött, elhalasztják a Construma, Hungarotherm és OtthonDesign kiállításokat. Az új időpont: 2021. június 2-6.

A közlemény szerint az új időpontra a kiállítók szerződései automatikusan érvényesek, a már számlázott és/vagy befizetett előlegeket az új időpontra teszik át.

Mindemellett folyamatosan nyomon követik a hatályos intézkedéseket, jogszabályokat, és április 20-i hatállyal ismét megvizsgálják a kiállítás megvalósíthatóságát az aktuális helyzet tükrében. Amennyiben nem látják biztosítottnak a megrendezés feltételeit vagy a CONSTRUMA csokor színvonalát, akkor további halasztást nem terveznek, a fizikai rendezvény helyett virtuális kiállítást szerveznek az idén.

construma_2021_junius_fejlec_hu.jpg




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Virtuális térben tartják az idei Construmát: íme a részletek
A Construma és az Ipar Napjai szakkiállítások idén csak a virtuális térben valósulnak meg.


Hírek
Válságra számítanak az építőipari szakemberek
Borúlátóak a szakemberek az építőiparban, 95 százalékuk számít válságra, 83 százalékuk még idén – derül a Mapei Kft. 150 építőipari szakember körében végzett gyorsfelméréséből. A vállalat szerint bár láthatók lassulásra utaló jelek, azokat sikeresen enyhítik a lakásfelújítási és otthonteremtési támogatások, legalábbis december 31-ig.


Hírek
Nyitott gyár program indult a Mapeinél
A mintegy kétórás tárlatvezetésen a világ építőanyag gyártásának élvonalába kaphatnak betekintést az érdeklődők a vállalat sóskúti gyárában. A modern gépek, a betonkémiai- és festéklabor, valamint az építőipari robotika felfedezése élménydús és szemléletformáló programot ígér.


Gép- és anyagújdonságok
Logisztikai nehézségek fokozzák az építőanyaghiányt
Recseg, ropog az ellátási lánc az építőiparban.






Gép- és anyagújdonságok

Digitális építőipar


Gép- és anyagújdonságok

Nem akarnak építeni a fiatalok








Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság