Minőségi ablakok Szentendréről


Szeptember 26-án avatta fel új gyártócsarnokát és bemutatótermét a minőségi műanyag nyílászárókat gyártó és forgalmazó ISO Kft. Szentendrén.

A részben uniós támogatásból finanszírozott beruházás eredményeként egy olyan, 2500 m² alapterületű, modern épületegyüttes valósult meg, amely színvonalas munkakörülményeket és professzionális gyártást biztosít, továbbá lehetővé teszi az elkészült termékek vonzó bemutatását a leendő megrendelők számára is.

Elkötelezettség a minőség mellett

Az ISO Kft. pár fős vállalkozásként kezdte meg működését 1997-ben, Aszódon. Sikerét bizonyítja, hogy mára 31 főt foglalkoztató, közel 400 millió forint forgalmú vállalattá nőtte ki magát, és kiterjedt ügyfélkörrel rendelkezik – magánlakások, középületek, irodaházak építői és felújítói egyaránt megtalálhatók ügyfelei között. Fennállása óta körülbelül 100 000 ablakot és 10 000 ajtót gyártott a cég.

A vállalat működését a minőségi munkavégzés jellemzi. Az ISO Kft. ügyfeleinek teljes körű szolgáltatást nyújt – szaktanácsadással, helyszíni szemlével segít a megfelelő termék kiválasztásában, pontos árajánlatot ad, megtervezi és látványterven bemutatja az elhelyezést, minőségi német (Kömmerling) és francia (Tryba) alapanyagokat használ a gyártás során. Saját szakemberei végzik a beépítést, az ügyfél kívánságának megfelelő kiegészítőkkel. A vállalat 2005-ben bevezette az ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert; elkötelezett a folyamatos fejlődés és fejlesztés iránt, a hatékonyság és a termelékenység érdekében optimalizálja folyamatait, megfelelve az egyre magasabb ügyfélelvárásoknak.

Magasabb szintre lépnek

Az új telephely középpontja az 1800 négyzetméteres gyártócsarnok, amely az új gépekkel felszerelt modern gyártósornak is otthont ad. A nyílászárókat a legkorszerűbb CNC-vezérelt megmunkáló központokkal állítják elő, a tökéletes méretpontosság érdekében. A vállalat rugalmasságát és felkészültségét mutatja, hogy egyedi alakú és íves ablakok gyártását is rövid határidővel vállalja.

A 700 négyzetméteres iroda és bemutatóterem elsősorban az ügyfelek kényelmét szolgálja. A látogatók itt kellemes, színvonalas környezetben ismerkedhetnek meg az cég termékeivel, kiválaszthatják a számukra leginkább megfelelő megoldásokat, valamint meggyőződhetnek a felhasznált anyagok és a kidolgozás minőségéről.

Az ünnepélyes megnyitón az ISO Kft. ügyvezetője, Bugyi László elmondta: „Az új gyártócsarnok és bemutatóterem birtokba vétele fontos mérföldkő a vállalatunk életében. Új fejlődési szakaszba léptünk: gyártási kapacitásunk jelentősen növekedik, a határidők lerövidülnek, miközben a minőség terén is tovább tudunk fejlődni. Megrendelőinknek esztétikus, és a legszigorúbb energetikai elvárásoknak is megfelelő nyílászárókat kínálunk.”

A teljes beruházás költségvetése közel 400 millió forint volt. Ennek egy részét a vállalat saját forrásaiból finanszírozta, ugyanakkor számottevő részben pályázati támogatás tette lehetővé a projekt megvalósítását. 2012-ben az Új Széchenyi Terv KMOP (Közép-Magyarországi Operatív Program) keretében 100 millió forint európai uniós támogatást nyert el a vállalat telephely-fejlesztésre, továbbá 25 millió forintot a gyártósor fejlesztésére, valamint komplex technológiai fejlesztésre további 40 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott.

Az ünnepélyes megnyitón részt vett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, valamint Dr. Dietz Ferenc, Szentendre városának polgármestere.

További információ: isokft.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Párás az ablak? Javítsuk ki!
Akár 20 százalékkal növelheti otthonunk fűtési igényét a túl magas beltéri páratartalom....
Zsóri Hajnalka
LAKBERENDEZŐ
Külső védelem spalettával, zsalugáterrel
Kedves Hajnalka! Az elmúlt évek viharaiból okulva szeretnénk a 150×150 cm-es ablakunkat...
Van új a hó alatt
Hogyan végezzük a csúszásmentesítést?
Láthatatlan szerelőajtók
Sok lakásban előfordult már, hogy a rosszul bekötött lefolyó miatt az egész kádat...
Tippek ajtófelújításhoz
Régi, kopott a bejárati vagy a konyhaajtónk, de sokba kerülne...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION