hirdetésHőszigetel és dekorál az energiaroló

Otthon-bútor

Hőszigetel és dekorál az energiaroló

Egyszerre dekorálja a helyiséget és csökkenti az energiafelhasználást az energiarolónak becézett árnyékoló, amely akár egyharmadával is mérsékelheti a tetőtéri ablak üvegén át távozó hőveszteséget. Így a beltéri komfortérzetünk nagymértékben javul.

Az árnyékoló az eddig is elérhető harmonikaroló elegáns megjelenését ötvözi a dupla pliszé kialakításból fakadó hőszigetelő képességgel. A levegő ugyanis megreked a speciális, méhsejt formájú üregekben, és ez – az anyag belső oldalára felvitt alumínium filmréteggel együtt – hatékony hőszigetelést alkot, használatával akár 34%-kal jobb hőszigetelő képességet érhetünk el.

Egészséges és dekoratív otthon

A magyar piacon egyedülálló energiaroló így egyrészt a lakás dekorációs eleme, másrészt hozzájárul a napfény és a friss levegő – mint természetes energiaforrás – hatékony hasznosításához. A modern tetőtéri ablakok jól szigeteltek, de a belső energiarolók tovább növelhetik ezt a hőszigetelő képességet és csökkenthetik a fűtésszámlát is.

Nappal, amikor a napsugarak elérik az ablaküveget, felmelegítik a belső teret. Éjjel, a külső hőmérséklet csökkenésével azonban ugyanezen az üvegen távozik a beltéri hő nagy része a szabadba. Éjszakára az energiarolót teljesen le kell engedni ahhoz, hogy a nappali szoláris nyereség a lakásban maradjon.


Gyorsan felszerelhető

A Velux energiaroló vékony sínekben fut, látható kötelek nélkül, és elegáns, kifinomult dizájn jellemzi, ráadásul az egyedi Pick&Click rendszerrel alig néhány perc alatt felszerelhető. Kilenc különböző színben kapható.

www.velux.hu
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Egyedi homlokzat
Szülei családi házának külső felfrissítését végezte el Rajna János Budapesten. A meglévő homlokzat több helyen repedt volt, a nem megfelelő lábazat és a párkány hibája miatt felázott fal pedig levált a kőporréteg.


Gép- és anyagújdonságok
Hihetetlen mértékű energia-megtakarítás
Létezik Veszprémben egy társasház, amelyben 8 év alatt 70%-kal csökkent a fűtés és melegvíz előállítására felhasznált gázmennyiség, emellett 72%-kal csökkent a ház által felhasznált elektromos energia mennyisége. Nem mágia működött közre, „mindössze” annyi történt, hogy az épületet Mapetherm hőszigetelő rendszerrel szigetelték.


Gép- és anyagújdonságok
Családi ház utólagos homlokzati hőszigetelése
Egy székesfehérvári családi ház kivitelezése kapcsán mutatjuk be a Knauf Insulation SMARTwall S C2 termékét.


Otthon-bútor
Az ablakpárna szép!
A régi építésű lakásokban a dupla gerébtokos ablakok – bár gyönyörűek – néha sok hideget engednek be, mert megvetemedtek. A megoldás azonban igen egyszerű, már nagyanyáink ismerték!


Otthon-bútor

Tetőtéri ablakok
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság