hirdetésHőszigetel és dekorál az energiaroló

Otthon-bútor

Hőszigetel és dekorál az energiaroló

Egyszerre dekorálja a helyiséget és csökkenti az energiafelhasználást az energiarolónak becézett árnyékoló, amely akár egyharmadával is mérsékelheti a tetőtéri ablak üvegén át távozó hőveszteséget. Így a beltéri komfortérzetünk nagymértékben javul.

Az árnyékoló az eddig is elérhető harmonikaroló elegáns megjelenését ötvözi a dupla pliszé kialakításból fakadó hőszigetelő képességgel. A levegő ugyanis megreked a speciális, méhsejt formájú üregekben, és ez – az anyag belső oldalára felvitt alumínium filmréteggel együtt – hatékony hőszigetelést alkot, használatával akár 34%-kal jobb hőszigetelő képességet érhetünk el.

Egészséges és dekoratív otthon

A magyar piacon egyedülálló energiaroló így egyrészt a lakás dekorációs eleme, másrészt hozzájárul a napfény és a friss levegő – mint természetes energiaforrás – hatékony hasznosításához. A modern tetőtéri ablakok jól szigeteltek, de a belső energiarolók tovább növelhetik ezt a hőszigetelő képességet és csökkenthetik a fűtésszámlát is.

Nappal, amikor a napsugarak elérik az ablaküveget, felmelegítik a belső teret. Éjjel, a külső hőmérséklet csökkenésével azonban ugyanezen az üvegen távozik a beltéri hő nagy része a szabadba. Éjszakára az energiarolót teljesen le kell engedni ahhoz, hogy a nappali szoláris nyereség a lakásban maradjon.


Gyorsan felszerelhető

A Velux energiaroló vékony sínekben fut, látható kötelek nélkül, és elegáns, kifinomult dizájn jellemzi, ráadásul az egyedi Pick&Click rendszerrel alig néhány perc alatt felszerelhető. Kilenc különböző színben kapható.

www.velux.hu
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Miért ne spóroljunk a megfelelő alapozással
Hogyan akadályozható meg a beltéri falak penészesedése hosszú távon? Az energia-árak emelkedésével egyenes arányosságban növekszenek a hőszigetelési munkák is. Íme, ennek a három felújítási területnek a buktatói a Mapei tollából, vagyis mire figyeljünk oda!


Ötletek
Napos-virágos ajtó
A majdani közös konyhába készítette Horváth Tamás Földeákon ezt a szeretetet és az otthonosságot sugárzó ajtókeretdíszt (párja, Csányi Júlia annyiban segített a tervezésben, hogy a népies irányzat alkalmazását javasolta).


Gép- és anyagújdonságok
Automata szellőzőrendszer
Manapság a nyílászárók a gyártási technológia fejlődésével egyre tökéletesebben zárnak, legyen szó akár fa, akár műanyag változatokról. Így van ez a tetőtéri ablakokkal is, ahol a szükséges légcserét a beépített rendszerekkel oldják meg.


Szerszám-anyag
Hőszigeteljünk okosan!
A homlokzati hőszigetelés elkészítésénél szigorúan be kell tartani a technológiát.
Gép- és anyagújdonságok

Tetszés szerinti hangulat a tetőtérben
Gép- és anyagújdonságok

Öt tipp a professzionális szigeteléshez


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság