Ingyen tipp gázszámlája csökkentésére

Szerszám-anyag

Ingyen tipp gázszámlája csökkentésére

Megfelelő hőszigeteléssel nemcsak az Ön havi költségei csökkennek, de a környezetet is védi, a páralecsapódást is elkerüli, és házának értéke milliókban kifejezhetően megnő. Érdemes tehát foglalkozni ezzel a témával.

Sokan innen-onnan válogatják össze a hőszigetelő rendszer elemeit, mert úgy hiszik, így kisebb összegből megoldják a dolgot. Gyakran éppen ennek az ellenkezője derül ki a végén, amikor a házszigetelés végeredménye nem olyan hatékony, mint az elvárható lenne. Ezért inkább ajánlott egy gyártótól beszerezni az összes elemet, így az összhatás is garantáltan jó: a lehető legmagasabb színvonalú lesz a ház szigetelése.
Mi a legfontosabb összetevő, amiből semmiképpen ne engedjünk?
A ragasztó a homlokzati hőszigetelő rendszer lelke, mert a nyíróerőkkel és a leválási erőkkel szembeni ellenállásban elsődleges szerepet játszik. A benne található műgyanta mennyiségének aránya pedig a legfontosabb tényező: ez az arány határozza meg a ragasztó minőségét, megfelelő rugalmasságát, tapadását a felületekhez. Ha ezen az alapanyagon spórolnak a ház szigetelésekor, a ragasztó nem fog megfelelő tapadási szilárdságot biztosítani a polisztirolos hőszigetelő rendszernek. A tapadás hiányának következményei pedig az alábbiak lehetnek:
•    a polisztirol elválik a felülettől,
•    a hőszigetelési érték csökkenni fog,
•    a színvakolat felszínén repedések keletkezhetnek
Ezek akár a polisztirolos hőszigetelő rendszer megsemmisüléséhez is vezethetnek, semmiképpen nem érdemes kockáztatni ezeket a veszélyeket a ház hőszigetelésekor, inkább fordítson a ragasztóra nagyobb figyelmet. A MAPEI MAPETHERM PS polisztirolos homlokzati hőszigetelő rendszerének kiváló minőségét független szervezetek is igazolják: elnyerte a Kiváló Építési Termék védjegyet és az ÉMI 100% minőségjelet is.
És itt az ígért ingyenes segítség:
Látogassa meg a www.hoszigetelesmindenkinek.hu weboldalunkat és töltse le ingyenes Van megoldás című elektronikus kiadványunkat, amely segít az elindulásban, tájékozódásban!

(X)

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Szürke a magyarok ízlése – már ha fugáról van szó
Az örök klasszikus bézs és az univerzális szürke a magyarok kedvenc színei, ha fugáról van szó.


Szerszám-anyag
Flexibilis vagy alakváltozásra képes ragasztó?
Biztosan Ön is járt már úgy, hogy flexibilis vagy kültéri csemperagasztót keresett az üzletben. Ilyen anyagot könnyűszerrel tud választani, hiszen ezek az anyagok számtalan változatban megtalálhatóak az üzletek polcain, raktárakban, áruházakban.


Szerszám-anyag
Lakásfelújítás mosolyogva?
Lehetséges, ha ellesi a felkészültek néhány titkát!


Gép- és anyagújdonságok
Iskola rendhagyó homlokzatszigeteléssel
A fehér és szürke cementtel készült lapokból egy változatos, játékos, nehezen felejthető felület alakult ki.
Szerszám-anyag

A dryvit-rendszer fogásai


Szerszám-anyag

Festék vagy tapéta?
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság