Káprázatos színek és tartós minőség: epoxifuga

Szerszám-anyag

Káprázatos színek és tartós minőség: epoxifuga

Az epoxi fuga az igazán neked való megoldás, ha a friss színét tartósan megőrző, egyedi szépségű fugával díszítenéd otthonod. 

Kerapoxy Design: a műgyanta alapú epoxi fuga kategória királya

A Mapei kínálata csupán kiváló termékeket tartalmaz, de még ezek között is kiemelkedik az epoxi fuga kategóriából a Kerapoxy Design.

Olyan kétkomponensű, dekoratív epoxi fugázó ez, amelyet ragasztóként vagy akár üvegmozaikokhoz is előszeretettel alkalmaznak, hiszen nem kevesebb, mint 15 színben áll az igényes vásárlók rendelkezésére.

Ha félig áteresztő hatást szeretnél elérni az aljzaton, lehetővé téve a fény beszűrődését, akkor nem is érdemes egyéb fugázóanyag után keresgélni. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha üvegszál erősítésű műanyag- és PVC-zuhanyzókban vagy fürdőkben szeretnéd megoldani a ragasztást vagy a fugázást. 

legyen-meresz-fugaszinek-1152x653.jpg

Nem megy ritkaságszámba az sem, hogy medencék fugázásához veszik igénybe a közkedvelt Kerapoxyt, mely a sérült és meglévő fugaanyagok javításához szintén ajánlott termék.

Csillogó fugával egy másik szupersztár termék a Mapeitől: a MapeGlittert. Ez utóbbi termék tündérien áttetsző dekorativitásával emeli bármely felület dekoratív színvonalát, különleges megjelenést kölcsönözve neki. A fényes és kiemelkedő, ragyogó tisztaságú lakás igazi díszeként többek között ezüstös és világos arany benyomásokkal kápráztatja el a tekintetet.

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Fogadjunk, hogy Ön is imádja otthonának ezt a helyiségét!
A béke szigete, ahol esténként megpihenünk, feltöltődünk, egy hűvös nap után szinte újjászületünk… Igen, ez a fürdőszoba! Talán ez a leginkább kedvelt helyisége egy otthonnak, de az biztos, hogy a legkényesebb pontja is.


Gép- és anyagújdonságok
Szürke a magyarok ízlése – már ha fugáról van szó
Az örök klasszikus bézs és az univerzális szürke a magyarok kedvenc színei, ha fugáról van szó.


Hírek
Baumacol új fugaszínek
A fugának, vagyis a kerámialapok közötti kapcsolatnak különösen fontos funkciója van. Esztétikai látványelem, ugyanakkor védelmet és biztonságot nyújt, valamint a burkolat tartósságát szolgálja. 


Szerszám-anyag
Hogyan varázsolhatod otthonod még izgalmasabbá egy kis mozaikkal?
A lakásépítéseknél és a lakások felújításánál egyre divatosabbak a mozaikkal burkolt felületek. 


Gép- és anyagújdonságok

Vigyen csillogást életébe


Gép- és anyagújdonságok

A burkolatok Y-generációja


Gép- és anyagújdonságok

Színt a színhez!
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság