Ingyenesen biztosít szájmaszkot építőipari szakembereknek a Mapei Kft.

Hírek

Ingyenesen biztosít szájmaszkot építőipari szakembereknek a Mapei Kft.

A szakemberek 60%-a nem visel szájmaszkot, a vállalat március végén végzett online felmérése szerint.

Ezért a Mapei Kft. 7500 darab FFP2-szintű szájmaszkot biztosít a szakemberek számára, hogy segítse a védekezést és felhívja a figyelmet a maszkviselés fontosságára.

Ötezer darab maszk olyan építkezéseken kerül kiosztásra, ahol a Mapei Kft. munkatásai megfordulnak. Ha azt látják, hogy valaki nem hord maszkot, akkor annak biztosítanak. További 2500 darab maszkot a Magyar Építőipari Szakemberek Közössége tagjainak adományoz a vállalat.

„Tapasztalataink szerint sok szakember még mindig nem veszi komolyan a járványhelyzetet és semmilyen módon nem védekezik. Ezért igyekszünk jó példát mutatni és felhívni a figyelmet a védekezés fontosságára” – mondta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.

A vállalat hazai üzemében a gyártás, valamint a vevőkiszolgálás szigorú biztonsági intézkedések mellett folyik. A telephelyeinken kötelező a maszk és a kesztyű használata, melyet mind a kollégáink, mind pedig a vásárlók és vendégek számára biztosítanak.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
MAPEI Penészgátló
A magas páratartalmú nedves helyiségekben gyakran fordul elő, hogy megjelennek a penészgombák ? elcsúfítva a szép felületeket. Mi megújítjuk a szennyeződött felületeket.


Szerszám-anyag
Festék vagy tapéta?
Igen, valamikor ez nagy dilemmát jelent a felújításkor, hogy festék vagy tapéta legyen a falon. Természetesen valakinek ez nem jelent gondot, hiszen nem szereti a tapétázott falakat, vagy fordítva, nem szereti a festett falakat.


Hírek
Indul a hőszigetelési szezon
Szinte mindenki járt már olyan régi vályogházban, ahová belépve kellemes, hűvös fogadta még a legnagyobb kánikulában is, pedig nem is működött légkondicionáló. Hasonló eredmény érhető el homlokzati hőszigeteléssel is. Indul a hőszigetelési szezon!


Otthon-bútor
Szélsőséges hőmérsékletekre is felkészített ház
Az elmúlt években megfigyelhető egyfajta klimatikus változás Magyarországon is, nem ritka a hetekig tartó közel 35-40 °C-os „sivatagi” hőség nyáron (és az ezzel járó szárazság), majd jönnek a kemény, csontig hatoló telek! Egyre kevésbé élvezhetjük a tavasz vagy az ősz üdítően kellemes átmeneti hónapjait…






Gép- és anyagújdonságok

Fordulatot ígér az új CSOK










Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság