Ingyenesen biztosít szájmaszkot építőipari szakembereknek a Mapei Kft.

Hírek

Ingyenesen biztosít szájmaszkot építőipari szakembereknek a Mapei Kft.

A szakemberek 60%-a nem visel szájmaszkot, a vállalat március végén végzett online felmérése szerint.

Ezért a Mapei Kft. 7500 darab FFP2-szintű szájmaszkot biztosít a szakemberek számára, hogy segítse a védekezést és felhívja a figyelmet a maszkviselés fontosságára.

Ötezer darab maszk olyan építkezéseken kerül kiosztásra, ahol a Mapei Kft. munkatásai megfordulnak. Ha azt látják, hogy valaki nem hord maszkot, akkor annak biztosítanak. További 2500 darab maszkot a Magyar Építőipari Szakemberek Közössége tagjainak adományoz a vállalat.

„Tapasztalataink szerint sok szakember még mindig nem veszi komolyan a járványhelyzetet és semmilyen módon nem védekezik. Ezért igyekszünk jó példát mutatni és felhívni a figyelmet a védekezés fontosságára” – mondta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.

A vállalat hazai üzemében a gyártás, valamint a vevőkiszolgálás szigorú biztonsági intézkedések mellett folyik. A telephelyeinken kötelező a maszk és a kesztyű használata, melyet mind a kollégáink, mind pedig a vásárlók és vendégek számára biztosítanak.

EZT IS Ajánljuk
Hírek
A hőszigeteléssel becsomagolom a házat, és megjelenik a penész!
Gyakori kijelentés, sokszor találkozunk vele, de mi az igazság? Az épületeken belül keletkezett pára 93-95% - a szellőztetés útján távozik az ún. „egészségügyi szellőztetés” alkalmával.


Otthon-bútor
Szilikonok szaniterekhez
A fürdőszobák minőségét nemcsak a burkolat és a berendezési tárgyak szépsége határozza meg. Ahhoz, hogy jól eső érzés legyen használni lakásunk egyik legfontosabb helyiségét, a legapróbb részletekre is (mint például a mosdó falhoz való csatlakoztatása, stb.) oda kell figyelnünk.


Otthon-bútor
Homlokzati felújítás Mapei termékekkel
A Kulturális Főváros cím hatalmas fejlesztéseket indított el Pécsett. A Pécs 2010 Kulturális Főváros projekt keretében újult meg a helyi Vasarely Múzeum. A projekt 4 kulturális beruházásból áll, mely érinti a pécsi konferencia- és koncertközpontot, a Dél-Dunántúli Regionális Könyvtárat.


Gép- és anyagújdonságok
Feladat és küldetés teljesítve a Mapei Tour de Zalakaroson
Résztvevői rekordot döntött június 21-én a MAPEI Tour de Zalakaros.


Gép- és anyagújdonságok

Nem akarnak építeni a fiatalok
Gép- és anyagújdonságok

Fordulatot ígér az új CSOK
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság