Ablakpucolás könnyen, csíkok nélkül

Gép- és anyagújdonságok

Ablakpucolás könnyen, csíkok nélkül

A tavaszi nagytakarítás egyik fontos eleme az ablaktisztítás. Látványos az eredménye, a ragyogó ablaküvegek a lakást is világosabbá, üdébbé teszik, de közel sem egyszerű művelet. Vagy mégis?

Felmászni, leszedni a függönyöket, felállni valamire és a magasban nyújtózkodva lemosni az ablaktáblákat, fényesíteni az üveget; mindezek miatt a legnehezebb háztartási munkák közé sorolják az ablakpucolást, amit az sem könnyít meg, hogy emiatt viszonylag ritkán állunk neki. Gyakran okoz bosszúságot, hogy már csak száradás után, vagy a másnapi napsütésben látszik meg, hogy nem végeztünk tökéletes munkát és az ablaküvegen csíkok vagy foltok maradtak.

Ezt lehet kiküszöbölni a Russell Hobbs praktikus, Clean&Clear Pro ablaktisztító készülékével.

Az ablaktisztító akkumulátorral működik, ezért szabadon használható bárhol, nemcsak ablaktisztításhoz, de a vízcsepp-foltos fürdőszobai csempékhez, padlólapokhoz, sőt az autó szélvédőjének lemosásához is.

A készülék súlya alig több mint fél kilogramm (0,65 kg) és két órás feltöltés után fél óráig dolgozhatunk vele folyamatosan.

Tartozékai között egy szélesebb és egy keskenyebb szívófejet is találunk, ez utóbbi a kisebb felületekhez, pl. a csempék tisztításához ajánlott. Hasonlóan a szívófejhez a törlő is két méretben készült, ezen kívül egy 250 ml-es szóróflakon és az ebbe való ablakmosó folyadék (2X20 ml) tartozik még a szettbe.

A csepegésgátló funkciónak és a vízfelszívó technológiának köszönhetően minden sima felület, az ablaküveg, a tükör és a csempe is gyorsan, cseppenés- és csíkmentesen tisztítható.

Használatával szó szerint ragyogó eredményt érhetünk el!

Bővebben:

www.russellhobbs.hu

https://hu-hu.facebook.com/RussellHobbsMagyarorszag
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Zsírfolt ellen kréta
Apró zsírfolt került a kedvenc ingünkre? Könnyebb kimosni, mint hinnénk! A folt eltűntetéséhez csak egy krétára lesz szükség.


Szerszám-anyag
Pára-para: ügyeljünk ablakainkra a téli hidegben!
Az ablakok párásodása különösen a téli időszakban okoz sokak számára kellemetlenséget. Pedig van ellene megoldás.


Ötletek
Napos-virágos ajtó
A majdani közös konyhába készítette Horváth Tamás Földeákon ezt a szeretetet és az otthonosságot sugárzó ajtókeretdíszt (párja, Csányi Júlia annyiban segített a tervezésben, hogy a népies irányzat alkalmazását javasolta).


Szerszám-anyag
Ablakkönyöklő beépítése
Az ablakkönyöklő beépítése előtt mindenkiben felmerül a kérdés, hogy először vakoljunk és aztán szereljük a könyöklőt, vagy fordítva. Nos, mindkét megoldásnak vannak előnyei és hátrányai.


Gép- és anyagújdonságok

Így lesz az ablakból dizájnelem


Gép- és anyagújdonságok

Olajfoltok barkácsolás után? Na ne...


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság