hirdetésAblakpucolás könnyen, csíkok nélkül

Gép- és anyagújdonságok

Ablakpucolás könnyen, csíkok nélkül

A tavaszi nagytakarítás egyik fontos eleme az ablaktisztítás. Látványos az eredménye, a ragyogó ablaküvegek a lakást is világosabbá, üdébbé teszik, de közel sem egyszerű művelet. Vagy mégis?

Felmászni, leszedni a függönyöket, felállni valamire és a magasban nyújtózkodva lemosni az ablaktáblákat, fényesíteni az üveget; mindezek miatt a legnehezebb háztartási munkák közé sorolják az ablakpucolást, amit az sem könnyít meg, hogy emiatt viszonylag ritkán állunk neki. Gyakran okoz bosszúságot, hogy már csak száradás után, vagy a másnapi napsütésben látszik meg, hogy nem végeztünk tökéletes munkát és az ablaküvegen csíkok vagy foltok maradtak.

Ezt lehet kiküszöbölni a Russell Hobbs praktikus, Clean&Clear Pro ablaktisztító készülékével.

Az ablaktisztító akkumulátorral működik, ezért szabadon használható bárhol, nemcsak ablaktisztításhoz, de a vízcsepp-foltos fürdőszobai csempékhez, padlólapokhoz, sőt az autó szélvédőjének lemosásához is.

A készülék súlya alig több mint fél kilogramm (0,65 kg) és két órás feltöltés után fél óráig dolgozhatunk vele folyamatosan.

Tartozékai között egy szélesebb és egy keskenyebb szívófejet is találunk, ez utóbbi a kisebb felületekhez, pl. a csempék tisztításához ajánlott. Hasonlóan a szívófejhez a törlő is két méretben készült, ezen kívül egy 250 ml-es szóróflakon és az ebbe való ablakmosó folyadék (2X20 ml) tartozik még a szettbe.

A csepegésgátló funkciónak és a vízfelszívó technológiának köszönhetően minden sima felület, az ablaküveg, a tükör és a csempe is gyorsan, cseppenés- és csíkmentesen tisztítható.

Használatával szó szerint ragyogó eredményt érhetünk el!

Bővebben:

www.russellhobbs.hu

https://hu-hu.facebook.com/RussellHobbsMagyarorszag
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Olajfoltok barkácsolás után? Na ne...
Sajnos akármennyire vigyáz az ember barkácsoláskor, némi olaj, gépzsír, festék vagy lakk előbb-utóbb mindenképpen kerül a ruhájára.


Gép- és anyagújdonságok
Tetőablak a netről: házhoz jön a minőség
Az egyre népszerűbb vásárlási módnál – online vásárlás + beszerelés egyben – nincs más dolgunk, mint megrendelni a kiválasztott tetőtéri ablakot a webáruház honlapján, ráadásul nem kell megbízható szakember után sem telefonálgatni, aki elvégzi a beszerelést.


Otthon-bútor
Ablakpárkány s. k. - készítsük fából!
Ablakaink korszerűsítése nem csupán ablakcserét jelent: sok esetben új párkányt is kell készítenünk. Példánkban meghagyták az ablak klasszikus fa keretét, és abba helyezték be az új, műanyag nyílászárót, így nem volt szükség falbontásra. A párkány viszont s. k. készült.


Otthon-bútor
Az ablakpárna szép!
A régi építésű lakásokban a dupla gerébtokos ablakok – bár gyönyörűek – néha sok hideget engednek be, mert megvetemedtek. A megoldás azonban igen egyszerű, már nagyanyáink ismerték!
Otthon-bútor

Kincset érő tetőtér


Szerszám-anyag

Ablakkörkép
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság