Az egészséges és tökéletes parkettáért

Gép- és anyagújdonságok

Az egészséges és tökéletes parkettáért

„Az ördög mindig a részletekben rejlik.” Ez a közmondás igaz az építőipar számos területére is. Ha valahol ez igazán fontos, az biztosan a befejező munkák. A faanyagú padlóburkolatok esetében, egy fontos részletre, a segédanyagra szeretnénk felhívni a figyelmet.

A Mapei, mint a hazai segédanyag-gyártó piac vezető résztvevője minden lépést megtesz és meg is tettünk, hogy olyan faanyagú padló hézagkitöltő anyagot tudjunk a felhasználóknak ajánlani, ami a hazai piacon egyedülálló minőséggel és színválasztékkal áll a melegburkoló szakemberek és a lakosság rendelkezésére. Ez nem más, mint a Silwood hézagkitöltő anyag, melyet faanyagú padlókhoz fejlesztettünk ki.

Tulajdonságai:
- akrilbázisú,
- vizes diszperziós,
- rugalmas,
- hézagkitöltő anyag
 
Ön is tudja, hogy a fa természetességénél fogva rendkívül sok színnel és színárnyalattal rendelkezik, ha ehhez még hozzá vesszük azt, hogy az építőipar a saját szín- ízlésére szokta formálni a fát (különböző fapácok, faolajok, lakkok), akkor elmondhatjuk, hogy ha valaki ehhez a tulajdonsághoz szeretne tömítő anyagot gyártani, akkor azt nem teheti meg csak egy- két színben, mert nem fogja kielégíteni a megfelelő színválasztékot.
 
Azért, hogy a színárnyalati igényeknek meg tudjunk felelni, a Mapei egy 10 színből álló szortimentet fejlesztett ki. Természetesen nemcsak a hagyományos fafajtákra gondoltunk, hiszen egyre inkább teret hódítanak az egyre divatosabb egzotikus fafajták is. Így született meg az egyedülálló színskála: tölgy, iroko, doussié, wenge, teak, dió, cseresznye, bükk, juhar és nyír. Így is előfordulhat, hogy Ön különleges, egyedülálló színt szeretne, amit megtehet könnyedén, hiszen a Silwood további előnye, hogy a terméket 24 órás teljes kikötés után csiszolni lehet, valamint a kívánt színre lehet festeni! A termék előnyös tulajdonsága a sok közül, hogy a lakosság számára sem okoz gondot a felhasználása, ugyanis egykomponensű, könnyen bedolgozható, krémes kencéről van szó, ami egy 310 ml kartusos kinyomó pisztolyból könnyen a kívánt helyre juttatható.
 
Mi mindenre jó a Silwood?
A Silwood kiválóan alkalmas a faanyagú padlók (beleértve a laminált parkettát is) és a kísérő szegély közötti hézagok kitöltésére, ami nem csak esztétikai okból javasolt, hanem higiéniai-egészségügyi okból is, ugyanis ha a hézag ki van töltve Silwood tömítővel, akkor a piszok és egyéb egészségre ártalmas anyagok nem tudnak megtelepedni a padló és a szegély között.
A kerámia és a fapadló találkozásánál a dilatációs hézagok kitöltésére is kiválóan alkalmas, főleg, ha íves dilatációs problémát kell áthidalnunk. A Mapei ebben az esetben is zöld! Hiszen a termék különösen alacsony illékony szerves anyag kibocsátású kategóriába tartozik.
 
A faanyagú padlóburkolatunk, ami lehet laminált padló, bambusz, parafa. A lakásunk értékes és esztétikus tere, a mindennapi feltöltődés és családi események színtere, ezért fontos, hogy a legapróbb részleteiben is tökéletes legyen! A Silwood apróságnak tűnik, de a Mapei figyel a részletekre!
 
Bővebb információk a Mapei honlapján!

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Vörösfenyő dohányzóasztal
A fa imádata vezette Bordás Kálmánt Dunakeszin, amikor megalkotta a nappali díszét.


Ötletek
Kerti sütögető bontott téglából
A kertrendezés keretében építette meg ezt a sütögető-bográcsozót – fölötte tetővel, elszívóval – Szakács István és neje, Szakácsné Rim Mária Dabason.


Gép- és anyagújdonságok
Környezetkímélő spórolás a fürdőszobában
Az Ikea június 20-ig minden 50 ezer Ft értéket meghaladó fürdőszobabútor vásárlásakor ingyenes összeszerelést ad ajándékba. Cikkünkben spórolási tippjeiket közöljük.


Otthon-bútor
Kamraszekrény kis helyre
Egy negyvenéves lakás kamrájának felújítását oldotta meg frappánsan, sok ötlet – a szó szoros értelmében vett – beépítésével Nichter Róbert Pécsett.


Szerszám-anyag

Szénmonoxid riasztók
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság