Állatvédő akkuk

Gép- és anyagújdonságok

Állatvédő akkuk

Akkumulátorcsomagok hívják fel a figyelmet négy veszélyeztetett állatfaj védelmére.

A Samsung által forgalomba hozott új, Animal Edition akkumulátorcsomagjának gépeit négy veszélyeztetett állatfaj képe illusztrálja. A vállalat célja, hogy felhívja a figyelmet a veszélyeztetett állatfajok védelmére.

– Az okostelefonok életünk részévé váltak, egyre többen vannak, akik egy percre sem tudják nélkülözni ezt az eszközt. Ugyanakkor nem lehet egyszerűen használati tárgyként tekinteni rájuk, hiszen a felhasználók személyiségüket is kifejezik egy-egy készülék kiválasztásával és díszítésével” – mondta Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője. – Az Animal Edition új akkumulátorcsomagokkal mindkét szempontnak megfelelünk, hiszen a hosszú feltöltési idő garantálása mellett az akkumulátorok jól kifejezik a Samsung és ügyfelei elkötelezettségét a fenntarthatóság, a természet egyensúlyban tartása mellett – tette hozzá Orsolya.

A csomagok két méretben lesznek elérhetőek. A 8,400 mAh-s akkumulátor csomag kapacitása az új Samsung Galaxy S6 akkumulátorkapacitásának több mint háromszorosa lesz, míg a 11,300 mAh-s akkumulátorcsomag több mint négyszeres kapacitással bír. Egy Galaxy Note 4 akkumulátort több mint kétszer képes feltölteni, így tökéletes útitársunk lehet. A 8,400 mAh-s akkumulátorcsomagon a kispanda és a sivatagi róka jelenik meg, míg a 11,300 mAh-s akkumulátor csomagon az óriáspanda és az aranymajom látható.

Az Animal Edition akkumulátor csomagok töltésiszint-kijelzővel is rendelkeznek, és képesek egy időben két készüléket is tölteni.

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Masszív vezeték nélküli fúró- és ütvefúró
A Bosch új 14.4 és 18 V-LI vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozói a legextrémebb körülmények között is helytállnak. Fával és fémmel történő munka során a legnehezebb fúrócsavarozó műveletek elvégzésére, illetve kőművesmunkákra is alkalmas.


Szerszám-anyag
Ultrahalk, elérhető árú, profi kerti gépek
Idén tavasztól már a vasárnap délutáni szieszta idején is nyugodtan nekiláthatunk a kertápolásnak: az eddig csak profi gépeiről ismert STIHL legújabb akkus kerti szerszámai az otthoni felhasználók számára is nagy erőt biztosítanak a kert karbantartásához, ám teszik ezt úgy, hogy működésük nem járt olyan zajjal, ami zavarná a szomszédok pihenését.


Gép- és anyagújdonságok
Fűnyírás kábel és benzin nélkül
A Bosch Rotak 43 LI és Rotak 37 LI ? a világ első lítiumion-akkumulátoros fűnyírói olyan erősek, mint a hálózati készülékek, és 40%-kal könnyebbek a hagyományos akkumulátoros fűnyíróknál. Az akkumulátor mentes az önkisüléstől és a memóriahatástól, rövidebb a töltési ideje és hosszabb az élettartama. A gépek több mozgási szabadságot biztosítanak a kertben. A vágási magasság központilag állítható 30-tól 70 mm-ig. A nagy, 50 literes fűgyűjtő doboz megspórolja a kertésznek a gyakori ürítést. A Rotak 37 LI ára: 119 990 Ft. (www.bosch.hu)


Gép- és anyagújdonságok
Robot nyírja a füvet
A gardena R40Li robotfűnyírója teljesen önállóan dolgozik a véletlenszerűség elve szerint, szükség esetén pedig automatikusan visszatér a töltőállomáshoz és feltölti lítium-ionos akkuját.
Gép- és anyagújdonságok

Kétfokozatú csavarozó


Gép- és anyagújdonságok

Az akkus kerti gépek tárolásának titkai


Gép- és anyagújdonságok

Élmény így a fűnyírás


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság