hirdetésAntik kövek a kertbe

Kert-balkon

Antik kövek a kertbe

A Kaiserstein kőtermékek igényessé és egyedivé teszik kertünket, otthoni környezetünket. Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas, jó minőségű beton termék, amelyek inkább konzervatív ízlést tükröznek, de könnyedén illeszthető a modernebb épületekhez is.

Kültéren kerti utak és teraszok kialakítására és burkolására, térkövezésre, falazásra, falburkolásra, valamint kerítéskőként alkalmazható a legjobban. Antik hatású külseje miatt épületbelsőkben különösen a névadó Kaiserstein, valamint a Burg fantázianevű termékek kiválóan alkalmasak pincék, borospincék, télikertek, bárpultok, valamint igényes padozatok és falak burkolására, építésére. A forgalmazó cég márkán belül nyolc különböző tulajdonságú terméket kínál. Van Kaiserstein antik térkő és falazó elem, teraszburkoló. Van Burg falburkoló és teraszburkoló, a Kant univerzális antik burkolókő, a Palominó térkő, a Castrum antik burkolókő, valamint az Architektúra és az Antik kerítéskő mellett újdonságnak számítanak a Kaiserstein előre gyártott kerti zuhanytálcák, melyeket szerelvényekkel szerelve, telepítésre készen szállít a cég. Számos jó tulajdonságai vannak az egyes termékcsaládoknak. A fagyállóság az egyik legfontosabb, hiszen a téli hidegben sem mennek tönkre a kerti építmények. Szilárdak, kopásállóak, strapabíróak.

(baudocu.hu alapján)
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Falburkolás közkívánatra
Sok olvasónk keresi a lehetőséget, hogyan boríthatná gyorsan, kosz nélkül natúr téglával, lambériával vagy csempével lakása valamelyik falát. Íme a megoldás!


Ötletek
Terméskő a házon
A ház nem csak a vakolat színezésével tehető szebbé.


Ötletek
Nyársaló terméskő borítással
Végigfotózta kerti nyársalójának készítését Éliás Attila Pásztón.


Otthon-bútor
Burkolás télen
Az első benyomást az otthonunkról az a néhány lépcsőfok jelenti, amely a bejárathoz vezet. A természetes kő növeli az épület értékállóságát, ráadásul esztétikai élményt is nyújt. Fagyálló flexibilis ragasztóval nem kell a jó időre várnunk, hidegebb időben is burkolhatunk kültéren.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság