Nincs többé kiszáradt növény

Szerszám-anyag

Nincs többé kiszáradt növény

Forradalmi újdonság az otthoni növényápolásban. Nyaralni megy? Bízza növényeit a VízŐrre!

A hétvégi Gardenexpón mutatkozott be a növénytermesztés és háztáji kertgazdálkodás jövőjét jelentő magyar fejlesztésű és magyar gyártású BIO készítmény, a VízŐr, amely akkor kezdi el kifejteni hatását, amikor a talaj nedvességtartalma az ideális szint alá csökken. Segítségével akár kétszer annyi ideig bírja a növény öntözés nélkül, és amellett, hogy a növények tovább bírják öntözés nélkül, jelentős mennyiségű víz takarítható meg!


Micsoda öröm, ha zöld vesz körbe! Fűszernövényt vagy paradicsomot termeszteni az erkélyen vagy a hátsó kertben egyszerűen jó! Különösen akkor érezzük ezt, amikor először megkóstoljuk, amit termesztettünk.
Ugyanez az érzés tölt el bennünket, amikor a virágaink gyönyörűek, és arra emlékeztetnek, hogyan is viseltük gondjukat nap, mint nap. Így az élmény még inkább meghatározó. Ekkor jön még csak az, hogy mennyire is becsüljük meg a növényeinket, amikor úgy gondoljuk, hogy nehéz a gondozásuk.

Egy nagyon fontos üzleti út? Utazás a barátokkal? Egy kicsit hosszabb nyaralás? Mind jól hangzik, de ki fogja gondozni zöld barátainkat? Mennyire tönkreteheti még a legjobb nyaralást is, ha arra érünkhaza, hogy kedvenc növényeink kiszáradtak, belehaltak a nyaralásba.

A Water Retainer® (VízŐr) talajkondicionáló növényeink talaján történő alkalmazásával csökkenthetjük a talaj kipárolgását, sokkal kiegyensúlyozottabb talajnedvességet biztosítva. Ezáltal akár duplájára vagy még jobban megnövelhető az időt, melyet növényeink öntözés nélkül túlélnek.
Az organikus megoldást kínáló Water Retainer® (VízŐr) alkalmazásával forradalmi módon csökkentjük a vízfelhasználást, és ezáltal növeljük az aszálytűrő képességet.

Tapasztalatunk és kísérleteink szerint az öntözés vízigényét akár 50%-kal is csökkenteni tudjuk, vagy jelentősen megnő az idő melyet a növények öntözés nélkül elviselnek a nem öntözött területeken.


A Water Retainer® (VízŐr) legfontosabb előnyei:
•    Kétszer hosszabb ideig bírja a növény öntözés nélkül
•    Akár 50% vízmegtakarítás, fenntartható fejlődés
•    Bio termék
•    Csökkenti a talaj kipárolgását
•    Segíti a gyökérzet vízellátását
•    Kiváló tápanyag hasznosulást eredményez
•    Megköti a levegő nedvességtartalmát
•    Olcsóbb, mint a hasonló termékek
A Water Retainer (VízŐr) bármely növényi kultúrában és bármely talajtípus esetén alkalmazható.
Használható szántóföldi növénytermesztésben, zöldség-, gyümölcs-, és virágtermesztésben, alkalmas gyepek kezelésére, de akár kiskertek, balkon növények öntözővizének csökkentésére is felhasználható.

Bővebb leírásért, árakért kattintson ide
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Kreatív felújítás a legújabb vékonyvakolattal
A tavaszi-nyári felújítások idején az egyik fontos kérdés a megfelelő vakolat kiválasztása. Eddig a hőszigetelő rendszereken jellemzően a már hagyományosnak mondható dörzsölt és kapart struktúrájú vakolatokat alkalmaztuk. A CreativTop színes, vödrös, előkevert vékonyvakolat azonban kreatív, a szokottnál izgalmasabb felületek megvalósítására is alkalmas.


Szerszám-anyag
Ettől az apróságtól lesz penészmentes az otthona
Van egy jelentéktelennek tűnő dolog, amire nem szoktak nagy figyelmet fordítani a felújításkor, pedig igencsak fontos, mert a penész legtöbbször ezen keresztül támad.


Szerszám-anyag
Hőszigetelt építőelemek
Az építőanyag kiválasztásánál ma már az egyik legfontosabb szempont, hogy milyen a hőátbocsátási tényezője vagyis a hőszigetelő tulajdonsága. Egyes építőelemek ma már olyan hőszigetelési képességekkel rendelkeznek, amelyek az ún. passzív házaknál megkívánt 0,2 alatti hőátbocsátási értékkel rendelkeznek. Ilyenek például a polisztirol szigetelő képességeit érvényesítő rendszerek.


Szerszám-anyag
Lakásfelújítás télen? Semmi sem lehetetlen
Téved, aki azt hiszi, hogy otthonunk felújításába csupán a tavasztól őszig tartó időszakban vághatunk bele. Ha belső átalakításra adnánk a fejünket, számos olyan feladat van, amit a tél időszakban is elvégezhetünk, ráadásul a fő építkezési szezonon kívül még jelentős árengedményekre is számíthatunk – mondják az újHÁZ Centrum szakértői, akik összegyűjtötték azokat a munkálatokat, amelyeket a hónapokban is elvégez(tet)hetünk.


Szerszám-anyag

Tapsoló készítése
Szerszám-anyag

Biciklizz biztonságosan!


Szerszám-anyag

Végtelen formájú fapad


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság