hirdetésNincs többé kiszáradt növény

Szerszám-anyag

Nincs többé kiszáradt növény

Forradalmi újdonság az otthoni növényápolásban. Nyaralni megy? Bízza növényeit a VízŐrre!

A hétvégi Gardenexpón mutatkozott be a növénytermesztés és háztáji kertgazdálkodás jövőjét jelentő magyar fejlesztésű és magyar gyártású BIO készítmény, a VízŐr, amely akkor kezdi el kifejteni hatását, amikor a talaj nedvességtartalma az ideális szint alá csökken. Segítségével akár kétszer annyi ideig bírja a növény öntözés nélkül, és amellett, hogy a növények tovább bírják öntözés nélkül, jelentős mennyiségű víz takarítható meg!


Micsoda öröm, ha zöld vesz körbe! Fűszernövényt vagy paradicsomot termeszteni az erkélyen vagy a hátsó kertben egyszerűen jó! Különösen akkor érezzük ezt, amikor először megkóstoljuk, amit termesztettünk.
Ugyanez az érzés tölt el bennünket, amikor a virágaink gyönyörűek, és arra emlékeztetnek, hogyan is viseltük gondjukat nap, mint nap. Így az élmény még inkább meghatározó. Ekkor jön még csak az, hogy mennyire is becsüljük meg a növényeinket, amikor úgy gondoljuk, hogy nehéz a gondozásuk.

Egy nagyon fontos üzleti út? Utazás a barátokkal? Egy kicsit hosszabb nyaralás? Mind jól hangzik, de ki fogja gondozni zöld barátainkat? Mennyire tönkreteheti még a legjobb nyaralást is, ha arra érünkhaza, hogy kedvenc növényeink kiszáradtak, belehaltak a nyaralásba.

A Water Retainer® (VízŐr) talajkondicionáló növényeink talaján történő alkalmazásával csökkenthetjük a talaj kipárolgását, sokkal kiegyensúlyozottabb talajnedvességet biztosítva. Ezáltal akár duplájára vagy még jobban megnövelhető az időt, melyet növényeink öntözés nélkül túlélnek.
Az organikus megoldást kínáló Water Retainer® (VízŐr) alkalmazásával forradalmi módon csökkentjük a vízfelhasználást, és ezáltal növeljük az aszálytűrő képességet.

Tapasztalatunk és kísérleteink szerint az öntözés vízigényét akár 50%-kal is csökkenteni tudjuk, vagy jelentősen megnő az idő melyet a növények öntözés nélkül elviselnek a nem öntözött területeken.


A Water Retainer® (VízŐr) legfontosabb előnyei:
•    Kétszer hosszabb ideig bírja a növény öntözés nélkül
•    Akár 50% vízmegtakarítás, fenntartható fejlődés
•    Bio termék
•    Csökkenti a talaj kipárolgását
•    Segíti a gyökérzet vízellátását
•    Kiváló tápanyag hasznosulást eredményez
•    Megköti a levegő nedvességtartalmát
•    Olcsóbb, mint a hasonló termékek
A Water Retainer (VízŐr) bármely növényi kultúrában és bármely talajtípus esetén alkalmazható.
Használható szántóföldi növénytermesztésben, zöldség-, gyümölcs-, és virágtermesztésben, alkalmas gyepek kezelésére, de akár kiskertek, balkon növények öntözővizének csökkentésére is felhasználható.

Bővebb leírásért, árakért kattintson ide
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Felújít, átalakít - energiát takarít meg
Szeretné csökkenteni energiaköltségeit, miközben otthona komfortfokozata, így értéke is emelkedik? Néhány korszerűsítési és felújítási tanácsot megfogadva, akár a felére csökkentheti fűtésszámláit. Minden lakástulajdonos élhet a felújítási lehetőségekkel.


Szerszám-anyag
Garázskapu: szolgál és véd
Ma már egy garázskapunak amellett, hogy illeszkednie kell otthonunkhoz, számos kényelmi, balesetvédelmi és biztonsági szolgáltatást is kínálnia kell.


Szerszám-anyag
Galériázott osztályterem
Augusztus van még, de hamarosan kezdődik újra a suli. Az iskolakezdésre való felkészülést segítjük cikkünkkel: nem mindennapos ötlet merült fel a budapesti Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium 10/A osztályának tanulói körében: galériát szerettek volna építeni nagy belmagasságú osztálytermükben.


Szerszám-anyag
Várunk mindenkit a Construmán!
Minden korábbinál nagyobb kiállítói érdeklődés övezi az idei CONSTRUMA otthonteremtési csokrot. Ez azt jelenti, hogy nagyon színvonalas kiállításra számíthatnak a látogatók április 5-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.


Szerszám-anyag

Takarékos fényforrások


Szerszám-anyag

Gyors kézifűrészek


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság