Téglakő ülőgarnitúra a teraszra

Kert-balkon

Téglakő ülőgarnitúra a teraszra

A teraszra készített különleges kiülőt és bográcsolót Dancs Frigyes Taksonyban.

Az ülőalkalmatosság téglakő és fa kombinációjával készült, ezzel az ötlettel Frigyes megoldotta a korlát, az ülőgarnitúra és a dekoráció kérdését is.

 

 A terasz „korlátjait” téglakőből készítette fuga nélküli ragasztással és ez lett az ülőgarnitúra alapja is.

A sütögetőt is téglakőből készítette, beépített hűtővel és bográcsozási lehetőséggel.

 

Az egész teraszt a nagyszülőktől örökölt mezőgazdasági szerszámokkal díszítette.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Terasz a ház mögött
Az ember túl nagy feladatnak gondolhatja egy terasz saját kezű megépítését. Tanító Károlyék példájából kiderül, hogy ennek nem kell így lennie.


Kert-balkon
Hintaágy a jó levegőn
Kényelmes kerti hintaágyat készített Magyar Szabolcs. Mivel korábban a lányainak épített gyerekbunkert kötélfalas módszerrel, kézenfekvő volt az ötlet, hogy a hintaágy belsejét is kötélfonással oldja meg.


Kert-balkon
Terasz a magasban
Kevés nagyszerűbb érzés van annál, mint egy verőfényes nyári napon kisétálni a teraszra. De a magas talajvízszint miatt alagsoros vagy pl. lejtős terep miatt magasan fekvő házaknál ez csak akkor lehetséges, ha megemeljük a verandát, egészen a ház lakószintjéig. Cserébe hatalmas, a kíváncsi tekintetek elől zárt, de számunkra tökéletes kilátást nyújtó teraszra tehetünk szert.


Kert-balkon
A teraszburkolás mesterfogásai
Nem kis bosszúságot okoz, ha észrevesszük, hogy a közelmúltban burkolt teraszunk kerámiacsempéi táskásodnak, repedeznek, töredeznek, majd málladozni kezdenek a mélyebb rétegek is. Mit rontott el a ?mester?, vagy esetleg mi magunk mit vétettünk a burkolás során?
Gép- és anyagújdonságok

Öt tipp tavaszi teraszfrissítéshez


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság