Népszerű a Poli-Farbe márványhatású festéke

Gép- és anyagújdonságok

Népszerű a Poli-Farbe márványhatású festéke

Az idén 25. születésnapját ünneplő Poli-Farbe különleges márványhatású festéke óriási népszerűségnek örvend, például a nemrég lezajlott Construma kiállításon.

A speciális falfesték rendszerrel akár 100%-ban márványhatású, egyedi felületet lehet készíteni.

A Poli-Farbe piaci értékelése szerint 2017. a dinamikus fejlődés éve lehet, hiszen rohamosan nő az új és régi lakások értékesítése, ennek köszönhetően a festékipari termékek iránt is nő a kereslet. Hazánk meghatározó festékgyártó cége ezért úgy döntött, hogy a 25 éves jubileumát összeköti a Construma kiállítással, ahol több ezer potenciális vásárló megfordul.

„Egy statikus standnál sokkal vonzóbb, ha kézzelfogható közelségbe hozzuk az érdeklődőknek a termékeinket. Ezért az újdonságnak számító Poli-Farbe Delta ipari lazúrokat, és az egyedülálló Poli-Farbe Platinum Decor termékeket nem csupán dobozokon és képeken lehetett megtekinteni a kiállításon, hanem bemutatót is láthattak az érdeklődők a felhasználásukról. Sokan megdöbbennek, milyen könnyen elkészíthető egy nagyon látványos, egyedi felület, amelynek csak a megrendelő képzelete, illetve a mester tudása szab határt” – mondja Mezőcsáti László, a Poli-Farbe értékesítési igazgatója.


„Örömmel láttam, hogy a kiállítás látogatói nagy csoportokban nézték, ahogy dolgoztam, és rengeteget kérdeztek. Azért ilyen kedvelt a Poli-Farbe Platinum márványglett rendszer, mert nagyon egyedi falfelületet lehet készíteni vele, amely teljes mértékben úgy néz ki, mintha valódi márvány lenne. A színt, a mintát, a struktúrát a vásárló alakíthatja ki a saját ízlése szerint, olyan mintázatot kap, amit boltban nem lehet megvásárolni. A dekoratív megjelenés mellett a Poli-Farbe Platinum márványglett fontos tulajdonsága a kimagaslóan jó minőség, amellyel könnyű dolgozni, és igen kedvező áron lehet beszerezni, ugyanis az olasz és német termékek árának akár 25%-áért kapható. Nem utolsósorban pedig a teljes rendszer – vagyis a márványglett, a színezőtinta és a viasz – használatával a felület vízlepergetővé és portaszítóvá válik” – tette hozzá Eged Attila, a Poli-Farbe alkalmazástechnikusa.
A Poli-Farbe hazánk utolsó magyar tulajdonban lévő festék- és vakolatgyára. Családi vállalkozásból lett a kkv szektor meghatározó szereplője, éves árbevétele meghaladja a 10 milliárd forintot. Székhelye Bócsán található, ahol több mint 230 embernek ad munkát. A Poli-Farbe a Magyar Olimpiai Csapat arany fokozatú támogatója.

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Háromszor gyorsabb az ecsetnél
A Bosch PFS festékszóró, amely forradalmasíthatja az otthoni festést, dekorálást. Ezért is cseng jól a szlogen, miszerint "Az ecset a múlt, a Bosch a jelen!". 


Otthon-bútor
Két új falfesték a Mapei kínálatában
Vakítóan fehér falfelületet szeretne a festés után elérni vagy olyan falfestéket szeretne, mely lemosható? A Mapei mindkettőre kínál megoldást! A két festék kifejlesztésének fő oka nagyon egyszerű. A Mapei termékek nagy részét olyan felújítási folyamatokban használják, ahol az esetek... 


Gép- és anyagújdonságok
Díjazták a magyar kreativitást
A Poli-Farbe Platinum matt latex festékét hirdető reklámfilm ötletessége és professzionális megvalósítása mellett a kritikusok sem mehettek el szó nélkül.


Gép- és anyagújdonságok
Mosásálló falfesték
Új beltéri festékekkel rukkolt elő a Düfa festékgyártó cég. Az új termékek kiváló lég- és páraáteresztő tulajdonságokkal rendelkeznek. A festés után megújul otthonunk.


Gép- és anyagújdonságok

Legyen az ajtód a díszleted
Gép- és anyagújdonságok

Időjárásálló zománcfesték


Gép- és anyagújdonságok

Trilak: a számok is jól festenek!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság