Baumacol új fugaszínek

Hírek

Baumacol új fugaszínek

A fugának, vagyis a kerámialapok közötti kapcsolatnak különösen fontos funkciója van. Esztétikai látványelem, ugyanakkor védelmet és biztonságot nyújt, valamint a burkolat tartósságát szolgálja. 

Baumacol fugázók 

A Baumacol PremiumFuge fugázóanyag rugalmas, víz- és szennyeződéstaszító, így hosszú évekre garantálja a hidegburkolattal ellátott felület szépségét és biztonságát. Esztétikus vödrös csomagolása azzal segíti a szakemberek munkáját, hogy az anyag bekeveréséhez keverővödörként is funkcionál. 

baumacol00.jpg

Megújult színválaszték!

Az új színárnyalatok a leggyakrabban keresett, divatos burkolatszínek alapján kerültek kiválasztásra. A 24 szín hangulata alapján négy csoportba került: természetes, vintage, romantikus és modern. Stílusjegye alapján a hidegburkolat így könnyebben párosítható a megfelelő fuga és szilikon színnel. (x)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Betonozás gyorsan, egyszerűen
Gyakran előfordul, hogy egy új ruhaszárítót vagy függőágyat hetekig nem lehet birtokba venni, mert rögzítésük, azaz betonozásuk komplikáltnak és nehézkesnek tűnik: be kell szerezni a cementet, sódert (ráadásul kis tételben), elő kell venni a betonkeverőt…


Szerszám-anyag
Néhány tipp csemperagasztó-választáshoz
Aki építkezik, vagy éppen átalakítja konyháját, fürdőszobáját vagy teraszát, elérkezik ahhoz a pillanathoz, hogy kiválaszthatja a burkolatot. De a ragasztó legalább ilyen fontos. Normal021falsefalsefalseMicrosoftInternetExplorer4Következik néhány tipp a Baumittól, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a burkolás.


Szerszám-anyag
Hőszigetelést a hőszigetelésre!
Az első homlokzati hőszigetelések 15-20 éve védik az épületeket (és a pénztárcánkat). A régebbi, átlagosan 4-6 centiméter vastag rendszerek már nem felelnének meg a mostani hőtechnikai előírásoknak és az elvárásainknak. Ha a vakolat egyébként is színezésre szorul, érdemes meggondolni egy újabb hőszigetelő réteg felhordását a homlokzatra.


Gép- és anyagújdonságok
Hagyományos beton – innovatív csomagolás
A Baumit folyamatos termékfejlesztésének fókuszában már hosszú évek óta olyan termékek állnak, melyek úgy tudnak hozzájárulni az egészségesebb lakókörnyezet kialakításához, hogy közben megfelelnek az egyre szigorodó környezetvédelmi előírásoknak és a fenntartható fejlődés követelményeinek is.






Gép- és anyagújdonságok

Képzőművészet a homlokzaton










Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság