Görgős flex

Ötletek

Görgős flex

Könnyedén gurul a vezetőléc mellett.

Úgy adódott, hogy hagyományos, egyszerű flexszével kellett fagyálló padlólapokat leszabnia Sebestény Istvánnak Budapesten, mert a csempevágó nem birkózott meg a vastag lapokkal. Ugyanakkor a gépet egyenletesen a levegőben tartva „tolni” a vezetőléc mellett igen kényelmetlennek bizonyult. Ezért a kiegészítő markolat szimmetrikus csatlakozói közül az üresbe egy csavar segítségével a képen látható bútorgörgőt rögzítette.

Így már könnyedén lehetett a vágókorongot a vezérvonalon végiggurítani. A görgő egyébként nincs útban akkor sem, ha fémet darabol, így azóta sem csavarozta le. 

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Új burkolók
Fürdőszobánk minden reggel befolyásolja közérzetünket, vagyis azt, hogyan is indul a nap. Érezzük jól magunkat benne, formáljuk olyanná, hogy tükrözze személyiségünket! ? vallja a Zalakerámia Zrt. Akár a természet színeit idéző vagy visszafogottan elegáns, esetleg high-tech hatású, csillogó fürdőszobát szeretnénk, a cég legújabb, 20×40 cm-es, kiváló minőségű burkolólapjai ? a Matrix, Happy day, Sevilla és Fiorellino ? közt biztosan találunk megfelelőt.


Otthon-bútor
Mozaikkal díszített lépcsőkorlát
Az idei barkácsbajnokság kiírása adta meg a végső lökést, hogy elkészüljön ez a gyönyörű, hatalmas díszítőmunka. Olvasónk az emeletre vezető lépcső mellett végig mozaikcsempével díszítette a korlát mögötti falrészt. Nemcsak szép, de tisztán tartani is könnyebb...


Otthon-bútor
Csempézés alapfogásai
Az olvasói kéréseknek eleget téve áttekintjük a csempézés legfontosabb fogásait az alapozástól a fugázásig, bemutatva a legalkalmasabb, korszerű anyagokat és szerszámokat.


Szerszám-anyag
Térnagyító átlós burkolás beltérben
A fürdőt, előszobát, konyhát érdemes masszív, strapabíró járólapokkal burkolni, mert víz- és időtállóak, no meg sokkal jobban bírják az igénybevételt, mint mondjuk a linóleum. Ha pedig átlósan rakjuk le őket, optikailag nagyíthatjuk is az ilyen helyiségekben szokásos kis alapterületet.
Gép- és anyagújdonságok

A tartós teraszburkolat titka


Gép- és anyagújdonságok

Burkolás egyszer, mindörökre
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság