Mozaikozott fürdőszoba

Ötletek

Mozaikozott fürdőszoba

A fürdőszoba falaira többnyire csempe kerül, az a legvízállóbb. Így történt itt is. A végeredmény hangulata mégis egészen más.

Százéves parasztházat újított fel egyedi módon Bakonyi Zsuzsa és Ferenczi Gergely Pálfán, méghozzá a mai kor követelményeinek megfelelő kivitelben, de azért illeszkedve az épület hangulatához. Semmit nem raktak „szokványosan”, hanem a fantáziájuk által vezérelve – a falra például egy igen kemény, fagyálló padlólap került, mert ezt találták a legélethűbb deszkakerítésnek a belső udvar látványához. Bemutatjuk az egyes elemek elkészítésének folyamatát is.

 

Az életfa mozaikkép, mely hűen tükrözi spirituális beállítottságukat, elég hosszú, (kb. 3 hónapig tartó) érett munka gyümölcse, hozzávetőleg 4 négyzetméter.

Mindent maguk végeztek, ismerősök, barátok maradék burkolóanyagait törték össze, flexibilis csemperagaszóval rögzítették a falra és a mosdópultra, ablakpárkányra.

A legmacerásabb a fugázás volt, de megérte a csodálatos látvány.

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Funkcióváltó kisszekrény
Hálószobai éjjeliszekrényét újította fel, illetve alakította át a karcagi Kréz Tamás fürdőszobai szekrénykévé.


Otthon-bútor
Spa-hangulat a fürdőszobában
A fürdőszoba amellett, hogy a tisztálkodás helyszíne, mostanra a legkisebb lakásokban is a pihenésre, feltöltődésre szolgáló fontos térré vált. Annál is inkább, mert sokunknak ez szinte az egyetlen hely, ahol nyugodtan magunkra szánhatunk némi időt. Adjuk meg a módját!


Gép- és anyagújdonságok
Fürdőszoba-felújítás a mai trendek szerint
Az idei év igazán sokszínűnek tekinthető a fürdőszobatrendeket illetően, hiszen a teljes letisztultságtól kezdve a minimalista stíluson át a színes fürdőszobáig változatos termékpalettáról válogathatunk.


Szerszám-anyag
Néhány tipp csemperagasztó-választáshoz
Aki építkezik, vagy éppen átalakítja konyháját, fürdőszobáját vagy teraszát, elérkezik ahhoz a pillanathoz, hogy kiválaszthatja a burkolatot. De a ragasztó legalább ilyen fontos. Normal021falsefalsefalseMicrosoftInternetExplorer4Következik néhány tipp a Baumittól, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a burkolás.
Otthon-bútor

A beázás megelőzése
Gép- és anyagújdonságok

Burkolás egyszer, mindörökre


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság