A tartós teraszburkolat titka

Gép- és anyagújdonságok

A tartós teraszburkolat titka

Rémisztő adat: felmérésünk szerint a teraszok közel 70%-a idő előtti burkolatcserére, javításra szorul. Minden terasztulajdonos rémálma a felváló, kopogó burkolat, beázás, a halomban álló felszedett burkolat, romok, törmelékek… Hogyan kerülheti el mindezt?

Nemcsak a látvány elkeserítő, hanem az is, hogy mindez azt jelenti, hogy újra kell burkoltatni a teraszt.

Segíteni szeretnénk Önnek, hogy véletlenül se kerüljön ilyen helyzetbe, és hosszú évekig tudja örömét lelni teraszában, szép burkolatában.

A terasz azáltal, hogy ki van téve az időjárás viszontagságainak, a váltakozó évszakoknak, sokkal nagyobb igénybevételt kell, hogy elviseljen, mint egy beltéri burkolat. A nagyobb igénybevételhez pedig speciálisabb anyagokra van szükség, itt már nem elég egy „sima flexragasztó”, mert 1-2 év után meg fogja adni magát. A teraszhoz úgynevezett alakváltozásra képes ragasztóra van szüksége, ami azáltal, hogy rugalmas, képes levezetni a hőmérséklet-különbségből adódó feszültségeket, amelyek a burkolatot érik (pl. forró nyári hőség utáni hűvös zápor). Ezeket a hatásokat a burkolatának évekig problémamentesen kell elbírnia, ezért célszerű előbb tájékozódni, hogy pontosan milyen ragasztóra is van szüksége a burkolatnak.

Tájékozódjon vásárlás előtt, és tudatosan szerezze be a burkolási anyagokat, mert ezzel évekkel hosszabbítja meg teraszának élettartamát, nem beszélve az elbontási, javítási munkálatok pluszköltségeiről, és az új burkolat megvásárlásából adódó – elkerülhető – kiadásokról! A terasz a házunk az egyik legérzékenyebb pontja, emiatt érdemes nagyobb körültekintéssel megválasztani a burkoláshoz szükséges anyagokat, beleértve a nélkülözhetetlen vízszigetelést, a kulcsfontosságú ragasztót, fugázót.

Kattintson és töltse le a „Tartós burkolat titka” c. INGYENES e-bookot, amely segít abban, hogy a teraszburkolást egyszeri és gond nélküli feladatként élje meg, és burkolatára évek múlva is büszke legyen!


//www.tartosburkolattitka.hu/?utm_source=otthoncikk&utm_medium=otthoncikk&utm_content=tartosburkolattitka&utm_campaign=tartosburkolattitka

(szponzorált cikk)

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Amit a burkolólapokról tudni kell
Gyakran csak a szín és minta alapján választunk borkolólapot, de ez nem elegendő ahhoz, hogy a valóban megfelelő mellett döntsünk. A fogyasztók védelmében című sorozatban most erről lesz szó.


Gép- és anyagújdonságok
Baktériumoknak ellenálló festék
A Mapei által kifejlesztett festék tanúsított védelmet biztosít a baktériumok, penész és gombák ellen, kiválóan mosható, szennyeződésfelvétele alacsony és rendkívül tartós.


Otthon-bútor
Egyedi kandalló
Kandalló saját kezű megépítésével koronázta meg a lakásfelújítás Smid Attila Budapesten. Mint folyamatfotóinkból kiderül, a kandalló kialakítása valóban nem ördöngösség.


Gép- és anyagújdonságok
Strapabíró padlóbevonat
Poros, piszkos a garázs vagy pince padlója? A Sikafloor 2530 W-vel minden problémát megoldhat. A kiváló minőségű bevonattal könnyen tisztíthatóvá válhat a padló. Nem lesz többé, ragacsos, poros, piszkos, még a pince is csillogni fog. Egyszerűbb, mint a festés.


Otthon-bútor

Szilikonok szaniterekhez


Otthon-bútor

Új burkolók


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság