Virtuális kiállítóteremmel várja az érdeklődőket a Hörmann

Hírek

Virtuális kiállítóteremmel várja az érdeklődőket a Hörmann

A Hörmann folyamatosan keresi az új megoldásokat, hogy a koronavírus miatt megváltozott helyzetben is ki tudja szolgálni vásárlóit. A vállalat az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet szentelt a digitális fejlesztéseknek.

Bemutatóterem digitális térben

A Hörmann központi telephelyén egy jól felszerelt bemutatóterem várja a vásárlókat, hogy személyesen is megtekinthessék a vállalat kínálatát és kipróbálhassák a termékeket. A lehetőség népszerű a vásárlók körében, de a vírushelyzet miatt a személyes látogatások száma korlátozott, ezért döntött úgy a vállalat, hogy digitális térben is létrehozza bemutatótermét, hogy az ország bármelyik pontjáról megnézhessék a vásárlók a garázskapukat, a bejárati- vagy beltéri ajtókat. Az indulás óta több száz látogató kereste fel a virtuális kiállítótermet, ahol a vásárlók részletes információkat kaphatnak a vállalat termékeiről.

„Számunkra nem újdonság a digitalizáció, mivel az elmúlt években tudatosan fejlesztettük az ilyen jellegű szolgáltatásainkat. Elég csak a Smart Key-re vagy a BiSecur okoszárunkra gondolni. Júniusban bejelentettük az úgynevezett konfigurátort, amely a bizonytalan vásárlóknak segít álomotthonuk kialakításában. A honlapunkon található program segítségével néhány kattintással elérhetőek a termékek, amelyeket az érdeklődők könnyen a saját otthonuk képére formálhatnak, legyen szó új felületről, méretről vagy színről. A legújabb szolgáltatásunkkal, a virtuális kiállítóteremmel azt szeretnénk, ha vásárlóink az otthon kényelméből is megfelelő tájékoztatást kapnának termékeinkről” - mondta el Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. cégvezetője.

A német székhelyű vállalat konfigurátora, a bizonytalan vásárlóknak segít álomotthonuk kialakításában. A honlapjukon található program segítségével néhány kattintással elérhetőek a termékek, amelyeket könnyen a saját otthonunk képére formálhatunk, legyen szó új felületről, méretről vagy színről.

hormann.jpg




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Elindult az „Öltöztess fel egy ajtót!” ötletpályázat
Hosszabb kihagyás után, idén újra pályázatot hirdet a Hörmann Hungária Kft. A kiírásban ezúttal a fenntarthatóság témakörében, egy ajtó „felöltöztetését” várja el a pályázóktól a cég. 


Hírek
Okosotthon központ a Hörmann-tól
A Hörmann új lendületet ad az intelligens otthonok számára: az új, Hörmann homee Brain, Smart Home központtal kényelmesen és rugalmasan vezérelhetők a Hörmann ajtók, kapuk és rádiós vevőegységek, és szükség esetén kiegészítő rádiós technológiával is működik. A Hörmann termékek a már bevált Hörmann BiSecur rádiós rendszerrel működtethetők.


Gép- és anyagújdonságok
Maximális rend a kert és a ház körül
Stílusos, modern és praktikus: ezek jellemzik a Hörmann legújabb kerti tárolórendszereit, amelyekben elfér minden kerti eszköz, szerszám, bicikli, sőt még a tűzifa is.


Szerszám-anyag
Biztonságosan szellőző garázs
Nem egyszerű úgy szellőztetni a garázst, hogy a levegő szabadon járhasson ki-be, a nemkívánatos látogatók viszont távol maradjanak. A Hörmann új megoldása lehetővé teszi ezt.










Gép- és anyagújdonságok

Garázskapu-újdonságok






Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság