Környezettudatos megoldások, modern anyagok a budapesti lakóparkban

Hírek

Környezettudatos megoldások, modern anyagok a budapesti lakóparkban

Gyönyörű környezetben, a XIII. kerület szívében található az a nagyszabású lakópark, mely összesen 744 lakásával, több, mint 8 ezer négyzetméteres telekterületével, korát megelőző fejlesztésekkel készült el idén nyáron.

Maximális kényelem, igazi álomotthon

A Kassák Projekt egy három ütemben épülő, nagyszabású lakópark. Első üteme a Kassák Residence, második üteme a Kassák Passage, utolsó harmadik üteme, pedig a Kassák Terrace. A hazai piacon egy teljesen új koncepciót hozott a Kassák projekt, ugyanis először kínált közösségi szolgáltatásokat értékajánlatának részeként. A lakások energiahatékony felszerelésűek, a hőháztartás és a fényellátás optimalizálva van az egész lakópark területén. Környezettudatos megoldások várják a lakókat, akik maximális kényelmet és élményeket is kapnak a lakás mellé.

A kivitelezéshez a Hörmann a laksásokon belüli beltéri ajtókat, szekcionált és redőny garázskapukat, kültérben tűzgátló acél ajtókat, valamint tűzgátló tolókapukat biztosított.

„Mindig fontos és megtisztelő egy ilyen volumenű fejlesztésben részt venni, hiszen a Hörmann termékpalettája elég széles és minőségi, hogy megfeleljen a szigorú előírásoknak. Ma már az sem meglepő, hogy tradicionális garázskapu gyártóként, a kivitelezők nem csak ezen termékeket keresik rajtunk, hanem magas minőségű beltéri faajtóink is. Napjainkban már ez az üzletágunk is akkora jelentőségű, mint korábban a garázskapusunk volt” – mondta el Szujó László, a Hörmann Hungária ügyvezetője.

ajto.jpg

Fotó: Venczel Zsolt




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Ajtó a falon
Csángóföldön járva kapták ezt a bontásból származó ajtót Curcubet Gábrielék (Székelyudvarhely).


Otthon-bútor
Láthatatlan szerelőajtók
Sok lakásban előfordult már, hogy a rosszul bekötött lefolyó miatt az egész kádat ki kellett bontani. Pedig van egyszerűbb megoldás is: pattintós vagy mágneskapcsokkal megoldhatjuk a burkolatok mögötti szerelvények ellenőrzését, a mosógépek és a fürdőkád bekötéseinek vizsgálatát, a rejtett vízóra leolvasását.


Otthon-bútor
Beltéri ajtócsere önerőből, egyszerűen
Az ajtó- vagy ablakcserét sokszor halogatjuk, de amikor rászánjuk magunkat, kiderül: a nyílászárók ára ugyan borsos, a beszerelési költségeken azonban nagyon is tudunk spórolni, ha saját kezűleg építjük be. Ráadásul - mint cikkünkből kiderül - nem is nehéz a dolog.


Hírek
Szeptember második hétvégéjén jön a 31. Budapest Borfesztivál
30 év alatt sokunk számára már-már természetessé vált, hogy a nyártól méltó módon, egy felejthetetlen parti keretében búcsúzzunk. Nincs is erre jobb alkalom, mint a pazar díszletek között megrendezett Budapest Borfesztivál, mely idén számos újdonsággal, káprázatos kínálattal és hatalmas területtel várja a borkedvelő nagyközönséget.




Gép- és anyagújdonságok

Bejárati ajtó a Hörmanntól


Kert-balkon

Virágozzon a farmer!


Gép- és anyagújdonságok

A szerethető konyhák kiállítása 2019








Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság