Vigyen csillogást életébe

Gép- és anyagújdonságok

Vigyen csillogást életébe

A Kerapoxy termékcsalád tavaly bővült a Kerapoxy Design epoxigyanta alapanyagú fugázó és ragasztóhabarccsal, amely a metálfényű Mapeglitter adalékkal együtt használva esztétikailag különösen értékes és egyedi megjelenést biztosít a burkolatnak.

A termékfejlesztésre azért került sor, mert számos építtető és belsőépítész igényei között szerepelt egyedi, különleges burkolati megjelenés kialakításának lehetősége. Amikor egy a Kerapoxy Design-nal és Mapeglitter keverékkel burkolt helységbe betér valaki, a figyelme azonnal a burkolat fugáira irányul. A fugázás csillogása pedig minden irányból nézve változik a napsütés és fényforrások helyzetétől függően.

 
Színek kavalkádja
Hét tetszetős szín mellett még átlátszó kivitelben is kapható a Kerapoxy Design, a huszonnégyféle színben gyártott Mapeglitter-rel előállítható kombinációk mellett azt is figyelembe vesszük, hogy a csillogó adalékokat 10%-os súlymértékig lehet adagolni a fugázó habarcshoz, akkor az üvegmozaikokkal, kerámia burkolólapokkal, természetes kő anyagokkal igen széles választékú, egyedi megjelenésű burkolatokat lehet kialakítani.
 
Ha kell ragaszt is
A Kerapoxy Design fontos jellemzője, hogy használható még saválló ragasztóként is általános építőipari aljzatokon. A Mapeglitter-rel együtt alkalmazható falakon és padlókon, bel- és kültéren is, és különösen ideális üvegmozaikokhoz. A Kerapoxy Design habarccsal fugázott felületek vegyszerállóak. Jellemző felhasználási területei változatosak: kereskedelmi üzlethelységek, bemutatótermek, fürdőszobák, szaunák, törökfürdők, az üvegszál erősítésű műanyag és PVC zuhanyzók, medencék, amelyek akár különösen sós - vagy termálvizet is tartalmazhatnak. Az átlátszó változat alkalmas még olyan aljzatokon is, ahol félig áteresztő hatást kell elérni a fény beszűrődésének lehetővé tételével (pl. üveg anyagú aljzatok).
 
A termékekkel kapcsolatos kérdésekkel forduljon bizalommal a Mapei Kft.-hez, a 23/501-674 vagy a 06-40-462-734 információs számon vagy látogasson el a www.mapei.hu honlapra.
EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Töltött téglák, a hőszigetelés bajnokai
A Leier új típusú téglái levegő helyett a legmodernebb szigetelőanyagokkal vannak megtöltve. A kombináció piacvezető hőszigetelési értékeket eredményez.


Gép- és anyagújdonságok
20 éve a közös úton
Nemrég ünnepelte fennállásának 20 éves jubileumát az ország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózata, az újHÁZ Centrum.


Otthon-bútor
Tipli, dűbel ? Mivel rögzítsünk a falhoz?
A megfelelő rögzítést biztosító tipli (dűbel) kiválasztását a falazat típusa határozza meg. Különböző tipliket alkalmazunk ugyanannak a szekrénynek, tükörnek felrakásánál betonfalnál, tömör téglánál vagy gipszkartonnál, de univerzális megoldások is léteznek.


Hírek
Várd a tavaszt mandalákkal
Érkeznek a napos évszakok! A március jó alkalom nagytakarítást végezni otthonunkban.


Gép- és anyagújdonságok

A ruhaápolás jövője
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság