Szép postaláda egyszerű elemekből

Kert-balkon

Szép postaláda egyszerű elemekből

Kerítésoszlopba szerette volna elhelyezni a postaládát Magyar Szabolcs, de kereskedelmi forgalomban csak nagyon kis számban található beépíthető fajta, és ezek beépítése is elég bonyolult. Ezért visszatért a jól bevált vízlefolyócső-változathoz.


A 125 mm-es szennyvízcső beépítése nem okozott gondot. Kiválasztotta a megfelelő magasságot, ahol két betonoszlop-zsaluelem találkozott, így mindkettőből félkörívet kellett kivágnia, amit egy kis flexszel és egy betonvágó koronggal könnyedén megoldott.

A postaláda fedeléhez 3 mm-es vaslemezből kivágatta a füles köralakot. A vaskereskedésben vásárolt kovácsoltvas kerítés-díszítő elemekből egy virágmintát, illetve egy fogantyúnak alkalmas elemet. A vaslemezt a díszítőelemek helyénél 14-es fúróval kifúrta, hátoldalról felhegesztette a díszítőelemeket, majd teljesen síkba köszörülte. Utána már csak a festés, dübelezés és a rögzítés volt hátra.

Az oszlop burkolása a fotó készítésekor még nem volt kész, de a postaláda nagyon egyszerű, mégis rusztikus.

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Kannából postaláda
Párjával és kisfiával sétálva bukkant a lábatlani Gelsi Sándor a természet lágy ölén erre a kidobott ceglédi kannára. Csodálkoztak, mikor felvette, de ő már tudta: megvan a postaláda!


Kert-balkon
Zenturo ? Tervezzen saját kerítést!
Napjaink uniformizált és szabványosított világában egyre nagyobb az igény személyiségünk és egyéniségünk kifejezésére. E gondolattól vezérelve alkotta meg a Betafence az innovatív Zenturo táblás kerítésrendszert. Legyen kerítése különlegesen egyedi, ízlése szerint.


csináld magad
Gabion a kertben: három ötletet mutatunk
Egyre népszerűbb a gabion: a kővel töltött dekoratív rácsos fémkosár támfalnak is mutatós lehet, de akár kerti bútorok, virágtartók is készülhetnek belőle. Ha már régóta gondolkodsz rajta, hogy kertedet ilyennel dobd fel, adunk hozzá egy kis inspirációt!


csináld magad
Három zseniális ötlet saját készítésű postaládára
Ha szeretnéd, hogy otthonodnak egyedi postaládája legyen, készíts egyet magadnak! Nincs ötleted, hogyan vághatnál bele? Adunk hozzá egy kis inspirációt!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság