Szép postaláda egyszerű elemekből

Kert-balkon

Szép postaláda egyszerű elemekből

Kerítésoszlopba szerette volna elhelyezni a postaládát Magyar Szabolcs, de kereskedelmi forgalomban csak nagyon kis számban található beépíthető fajta, és ezek beépítése is elég bonyolult. Ezért visszatért a jól bevált vízlefolyócső-változathoz.


A 125 mm-es szennyvízcső beépítése nem okozott gondot. Kiválasztotta a megfelelő magasságot, ahol két betonoszlop-zsaluelem találkozott, így mindkettőből félkörívet kellett kivágnia, amit egy kis flexszel és egy betonvágó koronggal könnyedén megoldott.

A postaláda fedeléhez 3 mm-es vaslemezből kivágatta a füles köralakot. A vaskereskedésben vásárolt kovácsoltvas kerítés-díszítő elemekből egy virágmintát, illetve egy fogantyúnak alkalmas elemet. A vaslemezt a díszítőelemek helyénél 14-es fúróval kifúrta, hátoldalról felhegesztette a díszítőelemeket, majd teljesen síkba köszörülte. Utána már csak a festés, dübelezés és a rögzítés volt hátra.

Az oszlop burkolása a fotó készítésekor még nem volt kész, de a postaláda nagyon egyszerű, mégis rusztikus.

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Versenyautó alakú postaláda
Otthon föllelhető maradékokból készítette Garbár Sándor ezt a postaládát Békésen. A kerekek egy kiérdemesült járókeretről származtak, a futómű zártszelvény, a láda anyaga 1,5-ös alulemez, a hűtőkeret 1,5-ös rozsdamentes lemez, a rács pedig egy ventillátorban szolgált korábban.


Kert-balkon
Tartós fakerítés gyorsan
Nem könnyű kiválasztani a házhoz leginkább illő kerítést. Az egyik legszebb megoldás a fából készített változat. Sokféle lehetőségünk van, választhatunk a nagyobb átláthatóságot biztosító lazább léckerítésekből, vagy a teljes takarást nyújtó kerítéselemekből is.


Ötletek
Vicces képeket festett egy kutyagazdi a kerítésre
Egy kreatív kutyagazdi úgy döntött, egy kis vidámságot csempész a járókelők mindennapjaiba.


Kert-balkon
Zenturo ? Tervezzen saját kerítést!
Napjaink uniformizált és szabványosított világában egyre nagyobb az igény személyiségünk és egyéniségünk kifejezésére. E gondolattól vezérelve alkotta meg a Betafence az innovatív Zenturo táblás kerítésrendszert. Legyen kerítése különlegesen egyedi, ízlése szerint.
Kert-balkon

Kész kerítésalap


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság