Készíts cipősszekrényt: négy egyedi megoldást mutatunk

csináld magad

Készíts cipősszekrényt: négy egyedi megoldást mutatunk

Sok a cipő és túl kevés az hely az előszobában? Készíts egyedi szekrényt lábbelijeidnek! Mutatunk négy kreatív megoldást.

Beépített cipőtartó kis előszobába

Nagyon kicsi az előtér Nánási Zsoltéknál, a helyszűke miatt az „úti holmit” nem volt hova letenni, és cipőt sem egy párat hord az ember. Végül egy ilyen keskeny, függőleges darabbal oldották meg a problémát. Kattints ide a részletekért!

DSC_005.jpg

Cipőtartó-szekrény fenyőből

Nagyon kevés hely állt csak rendelkezésre Krizsán Nóráék apró előszobájában is, ahol szerették volna rendezetten tárolni a cipőiket. Ezért egyedi méretű szekrényre volt szükség: a masszív darab nagyjából egy hét alatt készült el. Hogy hogyan, azt ide kattintva elolvashatod!

ezt_nyitva_DSCF6660.jpg

Egyedi cipőszekrény

Maga tervezte, kivitelezte és díszítette ezt a cipősszekrényt Gárdai Lajosné. Azért látott hozzá, mert ilyen méretű szekrényt nem lehetett kapni a boltban. Ide kattintva elolvashatod, hogyan készült!

cipo3.jpg

Stílusos polc a cipőknek

A családi házban örök probléma a cipők tárolása. Csernák Jenő elegánsan oldotta meg a dolgot: az előszobafal elé egy stílusban hozzá illő cipősszekrény került. Kattints ide a részletekért!

1149.w.jpg

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Kerti ebédlő építése fából
Nyáron mindenki nagyon szeret a kertben tartózkodni, de ehhez kell valamilyen ülőalkalmatosság és asztal, amelynél elfér az egész család. Például olyan, mint amilyet Gasparics Imre készített.


Otthon-bútor
Beépített szekrény a falbeugrásban
A legtöbb lakásban akad nem is egy olyan zug, amelyet leghasznosabban egy beépített szekrénnyel tudunk kihasználni. Az elkészült szekrény méreteinél fogva markánsan meghatározza majd a helyiség hangulatát, fordítsunk hát időt a tervezésére, kialakítására!


csináld magad
Zöld sziget a lakásban: erkélybútor raklapokból
Nyáron mindenki igyekszik a kertben tölteni annyi időt, amennyit csak lehet. Igaz, az emeleti lakásoknak nincs kertje, de teremthetünk magunknak oázist az erkélyen. Így tett olvasónk, Balogh Attila Károly is.


Otthon-bútor
Raklapból dohányzóasztal
Elsöprő nemzetközi sikere mellett hazánkban is komoly divattá vált a raklapbútorok építése. Ez persze érthető, hiszen nagyon kis munkabefektetéssel nagyon eredeti bútordarabokat kaphatunk.
Otthon-bútor

Egyedi kandalló


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság