Kartondobozból menő macskaház: a cicád imádni fogja

Ötletek

Kartondobozból menő macskaház: a cicád imádni fogja

Ha szeretsz barkácsolni, és még macskád is van, próbáld ki a következő ötletet: alakíts át kartondobozt trendi cicaházzá!

A cicák imádni fogják

Köztudott, hogy a macskák imádják a kartondobozokat. Érthetetlen, mi vonzza őket bennük, de az biztos, ha nyitva hagyunk egyet, perceken belül belemásznak. Ha már így alakult, lelkes gazdiként tegyünk egy kicsit kedvükre, és alakítsuk át a dobozt trendi cicaházzá!

Vonalzóra, ceruzára, ollóra, ruhacsipeszre, ragasztóra és filctollra lesz hozzá szükségünk.

Ha a házikó már megvan, óvatosan vágjuk ki rajta az ajtót és az ablakokat, ezután pedig csak a képzeltünk szab határt annak, hogy hogyan dekoráljuk tovább. Az egészet kifesthetjük, vagy rajzolhatunk rá tetőcserepet, virágokat vagy egyéb motívumokat.

A házikó elkészítésének lépéseit a következő videóban mutatjuk meg!

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Rejtett cicaház
Amit csak lehet, szeretnek újrahasznosítani, újragondolni Keszán Istvánék Mendén – tárgyakat, bútorokat, alapanyagokat egyaránt.


Ötletek
Cicavízió élőben
Régi Videoton televízióból készített cicaházat Süle Gabriella Budapesten.


Ötletek
Macskakastély kartondobozokból
A cicagazdik fantáziája határtalan, ha kis kedvencük kényeztetéséről van szó. Különösen a karantén alatt volt arra lehetőségük, hogy ötleteiket megvalósítsák és a lakásban igazi kis birodalmat alakítsanak ki a számukra. Ehhez elég volt beszerezni néhány kartondobozt, amelyekből egy kevés kreativitással el is készült a macskavár!


Otthon-bútor
Zseniális cica bútorok
Ha te is tartasz macskát, ezek az ötletek épp neked szólnak!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság