hirdetésÚjdonság: egy nyél mind felett!

Gép- és anyagújdonságok

Újdonság: egy nyél mind felett!

Kiszámolta már valaki, hány kerti szerszám fér el átlagos nagyságú pincéjében, fészerében vagy garázsában? Természetesen nem a pontos szám a lényeg, hanem az, hogy jóval kevesebb, mint kellene. A megoldást (32 fejet egyetlen nyélhez) a Fiskars szállította.

Minden kertészkedő ember tudja, hogy az igazán kezünkre álló szerszámokat meg kell becsülni, nem mindig van azonban időnk és kedvünk elvégezni munka előtti vagy utáni karbantartásukat, tisztításukat. A hagyományos fanyelű szerszámok esetében ezért sokszor előfordul az, hogy kilazulnak, nem illeszkednek megfelelően a fejek, vagy egyszerűen eltörik a fa nyél.

32 (azaz harminckét!) féle fej

 

A Fiskars ennek a problémának a kiküszöbölésére hozta létre a QuikFit™ szerszámcsaládot, amely tulajdonképpen egy olyan cserélhető szerszámfej-rendszer, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen nyélhez 32 különböző funkciójú és formájú fejet csatlakoztassunk. A cserélhető fejek a legszükségesebb kerti eszközök közül kerültek ki, köztük van a kapa, a gyomláló kapa, a lombseprű és a gereblye. Az edzett alumíniumból készült nyelet pedig puha markolatának hála könnyen használhatjuk, anélkül, hogy szálka menne a kezünkbe, mint a hagyományos fanyelű eszközöknél. A speciális zárszerkezet a nyél végén azonnali zárást biztosít.

Hosszabb és rövidebb

Mivel a nyél különböző méretekben kapható, mindenki egyszerűen össze tudja állítani a maga számára legmegfelelőbb kerti szerszámot, legyen szó akár teleszkópos nyélről azoknak, akiknek nagy – akár 6 méteres – magasságban kell munkát végezniük vele, akár a rövidebb, kifejezetten ültetőkhöz tervezett, mindössze 30 cm-es nyélről.

Másét is használhatjuk

A Fiskars mellesleg olyan átalakítót is kínál a nyélhez, amellyel más gyártók cserélhető fejes termékeit is csatlakoztathatjuk a Fiskars nyelünkhöz, így más, már meglévő kerti eszközeinket is tovább tudjuk használni.

A technikai részletekért kattinson: www.fiskars.hu
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Korszerű kerti szerszámok a Fiskarstól
Az ergonomikus Fiskars metszőollók használata egyszerű és kényelmes. Sok kertész és szakértő szerint kategóriájukban értékben és teljesítményben egyaránt a legjobbak.


Szerszám-anyag
Új generációs fejszék a Fiskars-tól
A 360 éves Fiskars, követve az eddigi hagyományokat, olyan kerti szerszámokat fejlesztett ki, amelyek csökkentik a fáradtságérzetet, a megerőltetést és a nagy erőkifejtést, amivel gyakran azonosítják a kerti munkát.


Otthon-bútor
Macskabútor: kaparófa és mászóka egyben
Ha a macska megszereti a macskafa magas polcát, ritkábban mászik fel az asztalra, s ha rájön, hogy mennyivel jobb a kötéllel bevont oszlopon körmöt élesíteni, akkor a fotel is épségben marad.


Kert-balkon
Készüljünk fel az őszi munkákra!
Az egyik legszebb évszakunk az ősz a hulló sárga, rozsdaszín leveleivel és pihentető kerti munkáival. Ez az időszak több kerti tennivalót hoz magával: az egyik legfelkapottabb a szőlőszüret, de ilyenkor kell elültetni az örökzöldeket és a kétnyári növényeket is.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság