Gyom nem marad a földben

Kert-balkon

Gyom nem marad a földben

A gyomtalanítás alapvető fontosságú, ha tisztán és rendben szeretné tartani pázsitját, de ez nem egyszerű feladat, ha organikus módon szeretné megoldani, kémiai anyagok használata nélkül.

A Fiskars gyomkiszedők gyorsabbá és élvezetesebbé teszik ezt a kemény munkát: taposás – húzás – eltávolítás és már kint is van a gyom, gyökerestől! Mindeközben nem kell egészségtelen testtartásban görnyednie, guggolnia, hiszen ezekkel a szerszámokkal álló helyzetben dolgozhat. A Fiskars innovatív gyomkiszedői segítségével mindkét kezét és térdét is tisztán tarthatja gyomlálás közben, és még a hátát is megkíméli a fölösleges fájdalomtól, miközben „zöld” módszerrel távolítja el a gazokat! A gyomkiszedők folyóvízzel könnyen és egyszerűen tisztíthatók. Már egy teleszkópos verzió is létezik, így három gyomkiszedő közül választhatja ki kedvencét. A teleszkópos gyomkiszedő hossza 99 és 119 cm között állítható, ezért a család bármely tagja használhatja. Most pedig irány az udvar, és mutassa meg, ki az úr a kertben.

Bővebb információ Fiskars termékeiről a www.fiskars.hu weboldalon található, illetve a fiskars@fiskars.hu e-mail címen kérhető.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Újdonság: egy nyél mind felett!
Kiszámolta már valaki, hány kerti szerszám fér el átlagos nagyságú pincéjében, fészerében vagy garázsában? Természetesen nem a pontos szám a lényeg, hanem az, hogy jóval kevesebb, mint kellene. A megoldást (32 fejet egyetlen nyélhez) a Fiskars szállította.


Kert-balkon
Korszerű kerti szerszámok a Fiskarstól
Az ergonomikus Fiskars metszőollók használata egyszerű és kényelmes. Sok kertész és szakértő szerint kategóriájukban értékben és teljesítményben egyaránt a legjobbak.


csináld magad
Hatékony tippek gyomirtáshoz
A gyomok számtalan kertész életét nehezítik meg. Szívós, alattomos növényekről van szó, amelyek igencsak elronthatják kertünk összképét. Hogy hatékonyan vedd fel velük a küzdelmet, fogadd meg a következő tanácsokat!


Kert-balkon
A fejszék királya
A Fiskars új generációs fejszéi a több évtizedes tapasztalatra és a szigorú ellenőrzési folyamatokra építve biztosítják a kitűnő minőséget. A megújult család hét új fejszét és egy gallyazókést tartalmaz.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság