hirdetésGyom nem marad a földben

Kert-balkon

Gyom nem marad a földben

A gyomtalanítás alapvető fontosságú, ha tisztán és rendben szeretné tartani pázsitját, de ez nem egyszerű feladat, ha organikus módon szeretné megoldani, kémiai anyagok használata nélkül.

A Fiskars gyomkiszedők gyorsabbá és élvezetesebbé teszik ezt a kemény munkát: taposás – húzás – eltávolítás és már kint is van a gyom, gyökerestől! Mindeközben nem kell egészségtelen testtartásban görnyednie, guggolnia, hiszen ezekkel a szerszámokkal álló helyzetben dolgozhat. A Fiskars innovatív gyomkiszedői segítségével mindkét kezét és térdét is tisztán tarthatja gyomlálás közben, és még a hátát is megkíméli a fölösleges fájdalomtól, miközben „zöld” módszerrel távolítja el a gazokat! A gyomkiszedők folyóvízzel könnyen és egyszerűen tisztíthatók. Már egy teleszkópos verzió is létezik, így három gyomkiszedő közül választhatja ki kedvencét. A teleszkópos gyomkiszedő hossza 99 és 119 cm között állítható, ezért a család bármely tagja használhatja. Most pedig irány az udvar, és mutassa meg, ki az úr a kertben.

Bővebb információ Fiskars termékeiről a www.fiskars.hu weboldalon található, illetve a fiskars@fiskars.hu e-mail címen kérhető.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
A Fiskarssal most nagyot hasíthat!
A Fiskars fejszéivel most nagyot hasíthat! Ha 2011. november 30-ig bármilyen Fiskars fejszét vásárol, részt vesz abban a játékban, ahol megnyerheti a fődíjat: egy kétszemélyes wellness-hétvégét - vagy tizenöt mázsa tűzifát, illetve a száz további Fiskars-ajándék valamelyikét.


Kert-balkon
A fejszék királya
A Fiskars új generációs fejszéi a több évtizedes tapasztalatra és a szigorú ellenőrzési folyamatokra építve biztosítják a kitűnő minőséget. A megújult család hét új fejszét és egy gallyazókést tartalmaz.


Szerszám-anyag
Új generációs fejszék a Fiskars-tól
A 360 éves Fiskars, követve az eddigi hagyományokat, olyan kerti szerszámokat fejlesztett ki, amelyek csökkentik a fáradtságérzetet, a megerőltetést és a nagy erőkifejtést, amivel gyakran azonosítják a kerti munkát.


Kert-balkon
Tavaszváró tippek a Fiskars-tól
Ébreszd fel a kerted a téli álmából. Nem mindegy, hogy mit, mikor, mivel, hogyan végzünk. Íme, néhány praktikus tipp a Fiskars-tól, hogy a munka igazi szórakozás legyen.
Gép- és anyagújdonságok

Újdonság: egy nyél mind felett!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság