hirdetésKorszerű kerti szerszámok a Fiskarstól

Kert-balkon

Korszerű kerti szerszámok a Fiskarstól

Az ergonomikus Fiskars metszőollók használata egyszerű és kényelmes. Sok kertész és szakértő szerint kategóriájukban értékben és teljesítményben egyaránt a legjobbak.

Metszőollók
Az ergonomikus kialakítású nyél extra tartós, üvegszál-erősítésű műanyagból készül. A rozsdamentes acélpengék védelme érdekében könnyen kezelhető zárszerkezettel rendelkeznek. A sorozatban megtalálhatók a biztonságos fogású ujjvédő metszőollók, a karcsú kivitelű párhuzam-metszőollók, amelyek kifejezetten hölgyek, illetve kis kézzel rendelkező urak számára készülnek, valamint az egyedülálló kúpkerekes metszőollók, amelyekben a forgó nyél és a penge egy fogaskerék-áttétellel kapcsolódik egymáshoz, lehetővé téve ezzel azt, hogy minden ujj egyszerre fejtsen ki erőt.

Ágvágók
A Fiskars ágvágók többféle kerti vágási feladatra alkalmasak, 50 mm átmérőig. A könnyű súly és a tartósság érdekében
az ágvágók a Fiskars által szabadalmaztatott üvegszál erősítésű műanyagból
készülnek.

Ültetők
Az ergonomikus Fiskars ültetők palántázásra, talajlazításra, gyomirtásra és ültetésre használhatók a kertben, de akár a házon belül is. Könnyen tisztíthatók, lekerekített formájuknak köszönhetően kevés kárt okoznak a talajban és a yökerekben. Az üvegszál erősítésű műanyag ültetők akár 35 kg-ot is elbírnak, jól tűrik a -40 és +150 fok közötti hőingadozást.
Válassza ki Ön is kedvencét és mutassa meg ki az Úr a kertben!

Bővebb információ a termékekről a www.fiskars.hu weboldalon található, illetve a fiskars@fiskars.hu e-mail címen kérhető.

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Készüljünk fel az őszi munkákra!
Az egyik legszebb évszakunk az ősz a hulló sárga, rozsdaszín leveleivel és pihentető kerti munkáival. Ez az időszak több kerti tennivalót hoz magával: az egyik legfelkapottabb a szőlőszüret, de ilyenkor kell elültetni az örökzöldeket és a kétnyári növényeket is.


Gép- és anyagújdonságok
Újdonság: egy nyél mind felett!
Kiszámolta már valaki, hány kerti szerszám fér el átlagos nagyságú pincéjében, fészerében vagy garázsában? Természetesen nem a pontos szám a lényeg, hanem az, hogy jóval kevesebb, mint kellene. A megoldást (32 fejet egyetlen nyélhez) a Fiskars szállította.


Kert-balkon
A fejszék királya
A Fiskars új generációs fejszéi a több évtizedes tapasztalatra és a szigorú ellenőrzési folyamatokra építve biztosítják a kitűnő minőséget. A megújult család hét új fejszét és egy gallyazókést tartalmaz.


Kert-balkon
Gyom nem marad a földben
A gyomtalanítás alapvető fontosságú, ha tisztán és rendben szeretné tartani pázsitját, de ez nem egyszerű feladat, ha organikus módon szeretné megoldani, kémiai anyagok használata nélkül.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság