hirdetésKörfűrész, lézeres pontossággal

Gép- és anyagújdonságok

Körfűrész, lézeres pontossággal

Új, lézeres pontosságú körfűrésszel próbálja meghódítani az elektromos szerszámgépek piacát a Black & Decker. A KS1400 minden szempontból felhasználóbarát. Tökéletes szerszáma lehet az otthoni felhasználóknak, de a profik számára is praktikus körfűrészről van szó.
A munkaeszközöknél a strapabírás és a teljesítmény mellett a legfontosabb a könnyű kezelhetőség. Valamennyi igénynek megfelel a Black & Decker új lézeres körfűrésze. A KS1400-ba beépített lézermodul a pontosabb munkát segíti. A zárt elülső fogantyú puha markolata a kényelmes irányítást, a gyors és pontos hasító-, kereszt- és szögvágási lehetőség pedig a sokoldalúságot szolgálja. A készülék 20 fogú TCT keményfémbetétes fűrészlappal és oldalvezetővel kerül forgalomba.

Black & Decker KS1400L

 

Teljesítmény

1400 Watt

Feszültség

230 Volt

Vágásmélység

65 mm

Üresjárati fordulatszám

5000/perc

Fűrészlap átmérő

190 mm

Furatméret

16 mm

Függőleges szögbevágás

0-45 fokig

Kábelhossz

3 m

Ár

30 000 Ft


Az ajánlott fogyasztói ár tájékoztató jellegű, egyes kereskedelmi helyeken változhat az ár!


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Egyszerű állvány gérvágó fűrészhez
A legtöbb barkácsoló, aki fával foglalkozik, előbb vagy utóbb felismeri, hogy szüksége van egy gérvágó fűrészre. De néha azt is tuningolni kell.


Gép- és anyagújdonságok
Lézeres segítség a festésben
Ha festésről, tapétázásról, gipszkartonozásról van szó, a munkát minden esetben helyszínfelméréssel kezdjük, amely során meghatározzuk a felületek nagyságát. Kipróbáltuk gyakorlatban a Bosch DLE 50 Professional lézeres távolságmérőt. Nézzük, mit tud!


Szerszám-anyag
Asztali barkácsgép készítése
Nagyon jól jött volna a lakásfelújítás során Komáromi Sándornak Kecskeméten egy asztali körfűrész a deszkák és lécek megfelelő szélességűre vágásához. Gondolkozni kezdett...


Gép- és anyagújdonságok
A szögbevágások mesterei
A gérvágót nyugodtan nevezhetjük a körfűrész nagybátyjának. Az ilyen készülék lényege a pontos szögbevágás, ezért a forgó talp az egész motorfelfüggesztéssel együtt mindkét irányban 45°-kal elfordítható a hátsó ütközőhöz képest; a szögérték pontos beállításához pedig egy fok pontosságú mérőskála szolgál.
Gép- és anyagújdonságok

Körfűrész, mintha játék lenne


Gép- és anyagújdonságok

Táv? Lemérve!
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság