hirdetésLétraszék készítése

Ötletek

Létraszék készítése

A létraszék sima székként funkcionál, de ha gyorsan el kell érni valamit a magasban, egy pillanat alatt létra lesz belőle.

Régóta szeretett volna készíteni Deák Ferenc (Budapest) egy olyan széket, amely egy mozdulattal átalakítható kényelmes ülőalkalmatosságból biztonságos emelvénnyé, amelyről mindent el lehet érni egy nem túl nagy belmagasságú helyiségben.

A világhálón keresgélve talált egy stílusában a konyhájukba illő darabot, és a fotó alapján elkészítette, illetve a háttámla tulipándíszével még egyedivé is tette.

A két fotó alapján mi is viszonylag egyszerűen készíthetünk hasonlót.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Étkezősarok készítése s. k.
Komplett étkezősarkot épített Deák Ferenc édesanyja ócsai konyhájába.


Ötletek
Készbútor antikolva
Eleve úgy vásárolta ezt a bútorlapokból álló Möbelixes szekrényt Fügedi Mónika Csincsén, hogy tudta: festeni fogja.


Otthon-bútor
Beépített polcszekrény gipszkartonból
Szekrény vagy könyvespolc helyett falfülkéket álmodott a nappaliba Tarján Dénes és felesége Pomázon, majd saját kezűleg el is készítette őket. A végeredmény szépsége és funkcionalitása igazolta várakozásaikat. Ráadásnak az ÖM múltkori bajnokságán díjat is nyertek vele.


Gép- és anyagújdonságok
Láthatatlan padlásfeljáró
Sok családi és társasházban problémát jelent a padlásra való felmenetel. A létra nem a legjobb megoldás, nem biztonságos. Ám ma már sokféle készre szerelt padlásfeljáró létezik, amit csak megfelelően be kell szerelnünk és már használatba is vehetjük.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság