hirdetésMegújul a kerti szék

Kert-balkon

Megújul a kerti szék

Becsüld meg régi, de tartós bútorokat. Ha a lakk, a festék lekopott, a fémvázat és a deszkaelemeket egyszerűen felújíthatod.

Ha szükséges, csiszold át a fa és a fémfelületeket. Ha rozsdás már a fém, érdemes rozsdamaróval is lekenni, mielőtt új rétgete kennél rá. Rajzold fel a mintát az ülőfelületre és a háttámlára grafittal. 

chaisediyblog1.jpg

Maszkolószalaggal ragaszd körbe a geometrikus formákat és fesd le kültéri zománcfestékekkel. 

chiasediyblog5.jpg

Ha kész és megszáradt a festék, kend át lakkal is, hogy jobban bírja az időjárási viszontagságokat. 

d63fd6ad7d98ee8e5e30237ba31f9956.jpg

forrás

 hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Kerti asztal betonból és fából
Nem mindenki szereti ősszel a kerti bútor elpakolásával járó hercehurcát és nem mindenkinek van annyi tárolóhelye, hogy ne kelljen telente kerülgetni az elspájzolt kinti bútort. De ha kint marad, akkor nagyon fontos, hogy masszív, az időjárásnak ellenálló anyagokból készüljön.


Ötletek
A törpe háza
A házhoz tartózó udvarban alakított ki Csernák Jenő Dabason egy örökzöldekből és kövekből álló kertrészletet, és abba egy kerti törpének is készített házikót egy farönkből.


Kert-balkon
A kerti csap lehet szép is
Kerti csap gyanánt egyszerű horganyzott cső állt ki a földből az udvaron Kiss Zoltánéknál Pápán, ezen volt egy sima csap. Zoltán úgy döntött, nézzen ki már szépen.


Kert-balkon
Szárazon rakott burkolat
A kertépítés egyik legszebb feladata a kerti utak kialakítása. Az útvonalvezetés tervezéséhez, és az ún. szárazburkoláshoz adunk ötleteket.


Gép- és anyagújdonságok

Kikapcsolódás a kerti munka


Otthon-bútor

Fesd át a szekrényed!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság