A tálaló új élete

Ötletek

A tálaló új élete

Mások által kidobásra ítélt szekrényt alakított át néhány napi munkával Dókáné Orbán Sarolta Budapesten.

Más használhatatlannak látta, ő viszont megörült, hogy rátalált, hisz így végre lesz egy bútordarab, amely elbírja a nehéz és igen nagy terráriumát. Ez a szekrény ugyanis még fából készült és bírja a terhelést. Valaha tálalóként funkcionált, de a felső része már használhatatlan volt. A politúrt Sarolta fáradságos munkával – kézi csiszolással – távolította el, aztán festette, dekorálta és új fogantyúkat tett rá. (Készen kapható, színes, víz- és időjárásálló bútorfestéket használt.) Íme a munka folyamata:

1. A szekrény még politúrral, már felső rész nélkül.

2. Szétszedve, a csiszolás elkezdése után.

3. Csiszolás után következett a festés.

4. A befejezett és végleges szekrény.

5. A kész szekrény az említett terráriummal.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
Székek szuperhősöknek
A tanulás is jobban megy, ha a gyerek tudja, hogy szuperképessége van hozzá. Ajándékozzunk neki önbizalmat!


Kert-balkon
Így újítsuk fel a kerti bútort
A jó minőségű kerti bútoroknak nem kell szükségképpen drágáknak lenniük, pl. a barkácsáruházakban gyakran olcsón kapni egyszerű, mégis masszív összecsukható székeket és asztalokat. Ha pedig a festék lekopik róluk, a fémvázat és a deszkaelemeket egyszerűen fel tudjuk újítani.


Otthon-bútor
Így varázsoljuk újjá konyhánkat!
A konyha felújítására egy vagyont is rákölthetünk, de némi odafigyeléssel és persze némi munkával teljesen elfogadható árért is megoldható. Mi itt most ez utóbbi változatra mutatunk be egy példát, amely ötletet adhat saját konyhánk felújításához. Indulhat a munka!


Ötletek
Teljes konyhafelújítás
Nagyon kicsi volt Ágoston Tiborék nyaralójának konyhája, csak egy mosogatós alsó szekrény és egy vasasztal volt benne, nem volt elegendő egy négyfős család igényeinek.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság