Baumacol új fugaszínek

Hírek

Baumacol új fugaszínek

A fugának, vagyis a kerámialapok közötti kapcsolatnak különösen fontos funkciója van. Esztétikai látványelem, ugyanakkor védelmet és biztonságot nyújt, valamint a burkolat tartósságát szolgálja. 

Baumacol fugázók 

A Baumacol PremiumFuge fugázóanyag rugalmas, víz- és szennyeződéstaszító, így hosszú évekre garantálja a hidegburkolattal ellátott felület szépségét és biztonságát. Esztétikus vödrös csomagolása azzal segíti a szakemberek munkáját, hogy az anyag bekeveréséhez keverővödörként is funkcionál. 

baumacol00.jpg

Megújult színválaszték!

Az új színárnyalatok a leggyakrabban keresett, divatos burkolatszínek alapján kerültek kiválasztásra. A 24 szín hangulata alapján négy csoportba került: természetes, vintage, romantikus és modern. Stílusjegye alapján a hidegburkolat így könnyebben párosítható a megfelelő fuga és szilikon színnel. (x)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Hagyományos beton – innovatív csomagolás
A Baumit folyamatos termékfejlesztésének fókuszában már hosszú évek óta olyan termékek állnak, melyek úgy tudnak hozzájárulni az egészségesebb lakókörnyezet kialakításához, hogy közben megfelelnek az egyre szigorodó környezetvédelmi előírásoknak és a fenntartható fejlődés követelményeinek is.


Ötletek
Betonszerkezetek esztétikai javítása Baumit BetoSystem rendszerrel
Az elmúlt években – a homlokzati hőszigetelő rendszerek pozitív tapasztalatai alapján – a gyártók olyan helyeken is komplett rendszermegoldásokat kezdenek kínálni, ahol arra a jogszabályi előírások szerint nem lenne feltétlenül szükség.


Szerszám-anyag
Kreatív felújítás a legújabb vékonyvakolattal
A tavaszi-nyári felújítások idején az egyik fontos kérdés a megfelelő vakolat kiválasztása. Eddig a hőszigetelő rendszereken jellemzően a már hagyományosnak mondható dörzsölt és kapart struktúrájú vakolatokat alkalmaztuk. A CreativTop színes, vödrös, előkevert vékonyvakolat azonban kreatív, a szokottnál izgalmasabb felületek megvalósítására is alkalmas.


Gép- és anyagújdonságok
Itt a felújítás ideje: korszerű hőszigetelés
A felújítások során különösen fontos, hogy megfelelő homlokzati hőszigetelő rendszert építsünk be otthonunkba, hiszen ezzel nem csak energiát spórolhatunk, de az állandó kellemes hőmérséklet biztosítása mellett a rendszer ára is sokszorosan megtérül.






Gép- és anyagújdonságok

Képzőművészet a homlokzaton




Gép- és anyagújdonságok

Új korszak a homlokzati színválasztásban






Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság