Futurisztikus takarítóeszközöket mutat be az LG a CES-en

Hírek

Futurisztikus takarítóeszközöket mutat be az LG a CES-en

A 2020-as CES-en debütálnak a vállalat idő- és energiatakarékos tisztító megoldásai.

Az LG Electronics új vezeték nélküli, felmosási funkciókat is kínáló takarítókészülékeket mutat be a 2020-as CES kiállításon. Míg az LG CordZeroThinQ A9 rúdporszívó hatékonyan szedi össze és törli fel a padlón levő szennyeződéseket, a CordZeroThinQ robotfelmosó az LG robotika és háztartási berendezések terén szerzett tudását egyesíti egy termékben, így a legnehezebb takarítási feladatokat is képes elvégezni.

LG CordZero ThinQ A9.jpg

Az LG saját Power Drive MopTM technológiájával mind a CordZeroThinQ A9 rúdporszívó, mind pedig a CordZeroThinQ robotfelmosó tökéletes eszköz a padló tisztán tartására. Az automata vízadagoló rendszernek köszönhetően a két gyorsan forgó felmosópárna mindig csak annyi vizet szív magába, amennyi a takarításhoz szükséges, így nem maradnak nedves foltok a padlón. Emellett a felhasználók a különböző típusú padlóburkolatok megtisztítása előtt választhatnak, hogy növelik, csökkentik, vagy teljesen leállítják a vízáramlást a készülékben. 

LG CordZero ThinQ robotfelmosó.jpg

LG CordZeroThinQ A9 rúdporszívó és -felmosó

A cserélhető fejekkel az LG CordZeroThinQ A9 könnyen alakítható porszívóból felmosóvá, majd vissza. A készülék erőteljes szívóhatásáért az LG saját fejlesztésű, intelligens inverteres motorja felel, amelynek erejével a Power Drive porszívófej hatékonyan távolítja el a port a textíliákból és a padlóról. Ugyanez a motor felmosás esetén is nagyszerűen teljesít a Power Drive felmosófej használatával. A kétfunkciós készülék hatékonyságát tovább növeli az egyetlen érintéssel történő vezérlés, a két gyorsan tölthető akkumulátor, valamint a könnyen eltávolítható és mosható szűrők. A töltőállvány helytakarékos tárolást biztosít a rúdporszívónak és a kiegészítőknek, miközben fel is tölti az eszközt. Azok, akik már korábban beszerezték a CordZeroThinQ A9 készüléküket, a porszívó- és felmosófejet, valamint felmosópárnákat tartalmazó Power Drive Mop készlet megvásárlásával könnyedén hozzájuthatnak az új funkciókhoz. 

LG CordZeroThinQ robotfelmosó

Az LG CordZeroThinQ robotfelmosó új szintre emeli az automatikus padlótisztítást dupla forgófejes felmosási megoldásával. Két elülső kamerájának segítségével a CordZeroThinQ képes pontosan feltérképezni környezetét, ezáltal elkerüli az ütközést a bútorokkal és a háziállatokkal. Az LG ThinQ mobilalkalmazásban elérhető My Zone funkcióval a felhasználók pontosan megadhatják, hogy a ház mely területeit szeretnék kitakarítani a gép segítségével.

A CordZeroThinQ R9 robotporszívó tulajdonosai ráadásul a két takarítóeszközt Wi-Fi hálózaton keresztül össze is kapcsolhatják, így egy olyan átfogó takarítási megoldást kaphatnak, amelyre a szomszédok is csak irigykedni fognak. Amint az R9 befejezte a porszívózást, értesíti a CordZeroThinQ robotfelmosót arról, hogy a ház mely területei igényelnek felmosást.

„Egyre többen választanak keménypadlós megoldásokat az otthonokban, ezt látva pedig nyilvánvaló volt, hogy a porszívók önmagukban nem nyújtanak majd eleget” — mondta Dan Song, az LG háztartási elektronikai és légkondicionáló üzletágának elnöke. „A CordZeroThinQ termékeket a vásárlók igényeinek alapos felmérése nyomán fejlesztettük ki azzal a céllal, hogy a legnehezebb tisztítási feladatokat is képesek legyenek elvégezni.”

Az új termékek elérhetősége régiónként változhat. A 2020-as CES látogatói maguk is kipróbálhatják a CordZeroThinQ A9 botporszívót és a CordZeroThinQ robotfelmosót a Las Vegas Convention Center központi csarnokának #11100-as standján. Az LG CES-hez kapcsolódó további aktivitásait az #LGCES2020 hashtag alatt, a közösségimédia-felületeken követhetik az érdeklődők.

lghirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Durva viharban is szilárdan áll a háztető
Egy ház tetejének több évtizedig kell bírnia a strapát. Az utóbbi időben egyre gyakoribb viharok miatt célszerű tehát a korábbinál is nagyobb biztonságra törekedni.


Gyerkőc
Karácsonyi dekoráció skandináv stílusban
Készíts skandináv karácsonyi dekorációt fából! A gyerekek bevonásával a dekoráció elkészítése vidám közös időtöltés egy hideg délutánon.


Szerszám-anyag
Utólagos hőszigetelés
Az energiaárak növekedésével, aki csak teheti, utólagos hőszigetelésen, felújításon töri a fejét. A szigetelőanyagok gyártói a legkülönfélébb megoldásokat kínálják. Sok rendszer felrakása a barkácsolásban jártasabbaknak egyszerű feladatnak tűnik. De csakugyan így van ez? Milyen szempontok szerint választunk anyagot, mennyi idő alatt térül meg a beruházás, és biztos-e, hogy nem okozunk a későbbiekben nehezen javítható károkat?


Otthon-bútor
Zongorapolc az igazi
Természetesen egy eredeti céljára már használhatatlan zongora újrahasznosításáról van szó.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság