hirdetésProfizmus alacsony áron

Kert-balkon

Profizmus alacsony áron

A Karcher K5.55-ös nagynyomású mosó valójában a barkács kategória üdvöskéje, de ennek ellenére kiváló felszereltségének köszönhetően a gyártó egy profi gép hatását érte el. Ár érték arányban tökéletes, hiszen számtalan extra kiegészítóvel fel van szerelve!

A beépített tisztítószer tartálynak köszönhető még vegyszeres tisztítás esetén is teljesen mobil marad.Az alapgéphez egy 9 méteres tömlő és egy Vario-Power szórószár csatlakozik, amely szintén nagyon jó kiegészítőnek számít. Az már csak hab a tortán, hogy egy T400-as felülettisztító is a gép tartozéka, amelynek az értéke önmagában is 25-30 ezer forint. Ha ezt levonjuk a gép árából egy lényegesen olcsóbb mosót kapunk, mint a hasonló tulajdonságú társai.

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Helytakarékos tolóajtó kis lakásba
A helykihasználás szempontjából ideális megoldás a tolóajtó, különösen az a típus, amelynek ajtólapja a falsíkba csúsztatható. Cikkünkben ilyen szerkezeteket mutatunk be: készen kapható rendszereket és egy favázasat, amelyet a famunkákban jártasak könnyen elkészíthetnek.


Kert-balkon
A kerti csap lehet szép is
Kerti csap gyanánt egyszerű horganyzott cső állt ki a földből az udvaron Kiss Zoltánéknál Pápán, ezen volt egy sima csap. Zoltán úgy döntött, nézzen ki már szépen.


Gép- és anyagújdonságok
Stihl: itt vannak az Arcok!
Bármelyik pillanatban beköszönthet a tavasz, a Stihl akciós újságja már a kereskedésekben figyel, a STIHL idei kampányarcai pedig alig várják, hogy közelebbről is megismerjük őket.


Otthon-bútor
Lombos fogas a gyerekszobába
Lombos fára hasonlító szobainast készítettünk a gyerekszobába, hogy a naponta használt ruhadarabok minél inkább kéznél legyenek. A pár órai munkával, könnyen és fillérekből összeállított fogast a gyerek örömmel vette birtokba, és azóta gyerekjáték az öltözködés.
Gép- és anyagújdonságok

Ezek lesznek a legmenőbb kerti trendek


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság