Profizmus alacsony áron

Kert-balkon

Profizmus alacsony áron

A Karcher K5.55-ös nagynyomású mosó valójában a barkács kategória üdvöskéje, de ennek ellenére kiváló felszereltségének köszönhetően a gyártó egy profi gép hatását érte el. Ár érték arányban tökéletes, hiszen számtalan extra kiegészítóvel fel van szerelve!

A beépített tisztítószer tartálynak köszönhető még vegyszeres tisztítás esetén is teljesen mobil marad.Az alapgéphez egy 9 méteres tömlő és egy Vario-Power szórószár csatlakozik, amely szintén nagyon jó kiegészítőnek számít. Az már csak hab a tortán, hogy egy T400-as felülettisztító is a gép tartozéka, amelynek az értéke önmagában is 25-30 ezer forint. Ha ezt levonjuk a gép árából egy lényegesen olcsóbb mosót kapunk, mint a hasonló tulajdonságú társai.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Hát ez óriási...
Géza, és felesége, Judit, elhatározták, hogy belevágnak a lakásfelújításba. Ez sok utánajárással és tervezéssel járt, de egyáltalán nem bánták. Nagyon élvezték, hogy tájékozódhatnak az új trendek felől, hiszen a 20 éves lakásbelső már-már elavultnak számított.


Ötletek
Egyedi szekrény fillérekből
Aki rászán némi időt és energiát, gyakorlatilag fillérekből készíthet ilyen szép sarokszekrényt, ha követi a budapesti Németh László példáját.


Gép- és anyagújdonságok
Díjazták a magyar kreativitást
A Poli-Farbe Platinum matt latex festékét hirdető reklámfilm ötletessége és professzionális megvalósítása mellett a kritikusok sem mehettek el szó nélkül.


Ötletek
Kennel házilag
Egy évig tervezték Nagy Árpád Csabáék, hogy örökbe fogadnak egy kiskutyát. Előbb azonban meg akarták neki építeni az új otthonát.
Gép- és anyagújdonságok

Élet a radiátoron túl
Gép- és anyagújdonságok

A szögbevágások mesterei


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság