Mászófal a szobában

Gyerkőc

Mászófal a szobában

Itt van néhány inspiráló ötlet, ha gyermekednek mászófalat szeretnél készíteni. 

0d0f5f10136eeebc291789b544ea2ea2.jpg

A kicsik testi-lelki fejlődését, szem-kéz koordinációját, figyelmük fókuszálását, testük határainak megtapasztalását segíti a mászófal. A mászás alapvető, ösztönös, játékos mozgásforma, ami minden izmot megmozgat és a problémamegoldó készséget is fejleszti.

Az otthoni mászófal előnye, hogy mindig kéznél van, nem kell elmenni érte egy mászóterembe. Moduláris felépítésének köszönhetően lépésről-lépésre bővíthető, együtt nőhet a gyerek igényeivel és lehetőségeivel.

A műfogások változatos formavilága, egymástól való távolsága korlátlanul variálható. Figyelj arra, hogy a gyerkőc korának megfelelő nehézségi fokozatú falat alakíts ki és gondoskodj a biztonságról. A fogásokat úgy rögzítsd, hogy bírják a terhelést. A fal mellé helyezz szivacsot, vagy az is jó megoldás, ha az ágy felett helyezkedik el. 

4fdce8f538ac25b26df63345802e3798.jpg
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Ilyen lesz a fürdőszobánk 2015-ben
A pasztellszínek és a letisztult vonalak domináltak Európa legnagyobb burkolat-trendeket bemutató kiállításán, az Olaszországban nemrég megrendezett Cersaie-n.


Ötletek
Kosárpalánk, focikapu, homokozó
Egy teljesen kiszáradt gyümölcsfát használt fel a kosárpalánk állványául Kerekes Fülöp (Pomáz).


Otthon-bútor
Tapétajavítási 1×1
A belső falburkolás egyik legelterjedtebb fajtája a tapétázás. Első pillantásra nem túl könnyű munka, de mindenki belejön. Ha igazán szeretjük a csináld magad módszereket, akkor nem nélkülözhetjük a tapétázás tudományát. Nézzük a fortélyait!


Gép- és anyagújdonságok
Karácsony előtti nappaliátalakítás
A karácsonyfának tér kell, úgy mutat csak jól. De mi van, ha a nappali zsúfoltsága akadályozza ezt? Íme néhány tipp.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság