Mászófal a szobában

Gyerkőc

Mászófal a szobában

Itt van néhány inspiráló ötlet, ha gyermekednek mászófalat szeretnél készíteni. 

0d0f5f10136eeebc291789b544ea2ea2.jpg

A kicsik testi-lelki fejlődését, szem-kéz koordinációját, figyelmük fókuszálását, testük határainak megtapasztalását segíti a mászófal. A mászás alapvető, ösztönös, játékos mozgásforma, ami minden izmot megmozgat és a problémamegoldó készséget is fejleszti.

Az otthoni mászófal előnye, hogy mindig kéznél van, nem kell elmenni érte egy mászóterembe. Moduláris felépítésének köszönhetően lépésről-lépésre bővíthető, együtt nőhet a gyerek igényeivel és lehetőségeivel.

A műfogások változatos formavilága, egymástól való távolsága korlátlanul variálható. Figyelj arra, hogy a gyerkőc korának megfelelő nehézségi fokozatú falat alakíts ki és gondoskodj a biztonságról. A fogásokat úgy rögzítsd, hogy bírják a terhelést. A fal mellé helyezz szivacsot, vagy az is jó megoldás, ha az ágy felett helyezkedik el. 

4fdce8f538ac25b26df63345802e3798.jpg

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Vérszívóknak kívül tágasabb
Akár irtják, akár nem, nyáron mindig van szúnyog. De nem mindegy, hogy csak kint – vagy bent is. Íme egy gyors, egyszerű szúnyogháló.


Gyerkőc
Tetőtéri gyerekszoba elcsúsztatott emeletes ágyakkal
A gyerekszobába készített két emeletes ágyat fenyőből Major Tamás Veresegyházon. Négy lánya van és a szoba felújításakor lecserélték az ágyakat és bútorokat.


Gyerkőc
Mitől lesz jó egy gyerekszoba?
A jövő gyerekszobája címmel rendezte meg a Bonami home & living webáruház első design konferenciáját. 


Szerszám-anyag
Ablakkörkép
A nyílászáró megválasztása évtizedekre szóló döntés. Fontos, hogy harmonikusan illeszkedjen a környezetébe, esztétikus és tartós legyen. Ám a kínálat óriási: vajon melyiket válasszuk, milyen szempontok alapján dönthetünk?
Gép- és anyagújdonságok

Saját bútorok a Kreatív Műhelyből


Gép- és anyagújdonságok

Fűnyírás kábel és benzin nélkül


Gép- és anyagújdonságok

Garantálják a meleget


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság