hirdetésMászófal a szobában

Gyerkőc

Mászófal a szobában

Itt van néhány inspiráló ötlet, ha gyermekednek mászófalat szeretnél készíteni. 

0d0f5f10136eeebc291789b544ea2ea2.jpg

A kicsik testi-lelki fejlődését, szem-kéz koordinációját, figyelmük fókuszálását, testük határainak megtapasztalását segíti a mászófal. A mászás alapvető, ösztönös, játékos mozgásforma, ami minden izmot megmozgat és a problémamegoldó készséget is fejleszti.

Az otthoni mászófal előnye, hogy mindig kéznél van, nem kell elmenni érte egy mászóterembe. Moduláris felépítésének köszönhetően lépésről-lépésre bővíthető, együtt nőhet a gyerek igényeivel és lehetőségeivel.

A műfogások változatos formavilága, egymástól való távolsága korlátlanul variálható. Figyelj arra, hogy a gyerkőc korának megfelelő nehézségi fokozatú falat alakíts ki és gondoskodj a biztonságról. A fogásokat úgy rögzítsd, hogy bírják a terhelést. A fal mellé helyezz szivacsot, vagy az is jó megoldás, ha az ágy felett helyezkedik el. 

4fdce8f538ac25b26df63345802e3798.jpg
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Védekezés a növényi kártevők ellen
A növényi kártevők kiírtásánál nem a vegyszerek, mérgek segítségével történő kipusztítás, hanem a védekezés, és a megelőzés a legfontosabb cél. A levéltetvek nagyon gyorsan terjednek, fékezd meg őket időben.


Gép- és anyagújdonságok
Tovább emelkedik az építőanyagok ára
Az elmúlt években jelentősen növekedtek az építkezési költségek, és a tendencia a következő években is folytatódni látszik - derül ki az újHÁZ Centrum tavaszi Trendriportjából.


Hírek
Továbbfejlesztett okosotthon-applikációt mutatott be az LG
A legfrissebb ThinQ™ alkalmazáson keresztül a készülékek azelőtt jeleznek, hogy meghibásodnának, és szükség esetén össze is hangolják működésüket


Ötletek
Görgős állvány
Állványból, polcból sosincs elég a lakásban. Könyvekhez, gyűjteményekhez, dísztárgyakhoz és még sorolhatnák, hány funkcióhoz van szükségünk tárolóhelyre.


Gép- és anyagújdonságok

A vinyl trendi!


Ötletek

Üzenőtábla


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság