Kémény-információs szolgálat a Leier-nél

Szerszám-anyag

Kémény-információs szolgálat a Leier-nél

A szénmonoxid mérgezés egyre nagyobb veszélyt jelent. Felmérések szerint csak Budapesten 120 ezer embert fenyeget. A kéményeket évente szükséges ellenőrizni. A fűtési szezonok tapasztalatait évek óta begyűjti és elemzi Leier Hungária Kft. A cég szervíz szolgálatot indított.

A Magyarországon található kémények 10 százaléka hibás lehet, ezért a Leier cég most elindított egy kémény-információs szolgálatot. A szolgálat várja a hibabejelentéseket és a kéményekkel kapcsolatosa kérdéseket.

 
A beérkező kérdéseket a cég együtt értékeli, majd szakszerűen megválaszolja a Magyarországi Kéményseprők Országos Ipartestülete és Egyesülete segítségével. A szakszerű felmérésen kívül hibajavítással is foglalkozik majd a szolgálat. Fontos, hogy a dráguló energiaárak miatt egyre többen választanak kandallós, cserépkályhás fűtést. Erre viszont fokozottan vigyázzunk, hogy a legújabb nyílászárók már szinte tökéletesen légmentesen képesek zárni, így a kandalló, cserépkályha nem kap megfelelő oxigén utánpótlást, így a szoba levegőjét használja el. Ilyen esetben szellőző kémény beépítése javasolt, vagy napjában többszöri szellőztetés.
 
A kéményszolgálat a kemenyproblema@leier.hu címre várja a kérdéseket.hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Klímát a nyárra!
Szobá(i)nk levegőjének megfelelő hőmérsékletét és tisztaságát legjobb hatásfokkal a klímaberendezésekkel biztosíthatjuk. Van, akinek akkor jut eszébe, hogy jó lenne egy klíma a lakásba, amikor már szenved a fullasztó nyári hőségtől. Cikkünkkel még időben vázoljuk a választási lehetőségeket.


Ötletek
4 tipp: így spóroljunk a fűtésszámlán
Az utóbbi években megszokott enyhe telek ellenére is legalább hét hónapon keresztül fűteni kell otthonunkat.De nem mindegy, hogy mennyiért.


Szerszám-anyag
Takarékosan, okosan fűtsük otthonunkat
Már javában tapossuk a telet és a vele járó fűtési szezont. Érdemes még azzal foglalkoznunk, hogy valahogy spóroljunk, takarékoskodjunk a gázzal, fűtéssel? A válasz határozottan: igen! Számolgassunk, hogy milyen eszközzel érdemes fűteni? Igen!


Szerszám-anyag
Padlófűtés hibátlanul
Ahhoz, hogy a padlófűtés kivitelezés ne bosszúság legyen, feltétlenül be kell tartani néhány alapszabályt a megvalósításban.


Gép- és anyagújdonságok

Élet a radiátoron túl
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság