2017-ben a Denim Drift az év színe

Otthon-bútor

2017-ben a Denim Drift az év színe

A Dulux festékmárka gyártója, az AkzoNobel immár 16. éve dolgozza ki az adott évre jellemző új színpalettákat, trendeket és jelöli ki az év színét. A nemzetközi szakemberekből álló dizájner és színszakértő csapat választása idén a Denim Drift elnevezésű kékesszürke árnyalatra esett.

 

Az élet új megvilágításban

 

 

 

Életünket meghatározzák a digitális világ rohamos gyorsaságú változásai. Jellemzően városiasodott életünkben kezdjük az egyszerű dolgokat fontosnak érezni és előtérbe helyezni. Kezdünk egyre inkább új szemszögből tekinteni a világ dolgaira – családi és baráti kapcsolatainkra, munkánkra, a természethez fűződő viszonyunkra és élményeinkre. A 2017-es színtrendek ezekre a társadalmi változásokra adnak választ.

 

 

A 2017-es színpaletta az egyensúlyról szól. Idén érdekes kontrasztját látjuk a merészebb, feltűnőbb színek és a visszafogottabb, világosabb árnyalatok választékának. A fehérek és a világos, semleges tónusok eme spektruma tökéletesen kiegészíti a trend élénk színeit, gyönyörű harmóniát teremtve. Az eredmény egy könnyen érthető színpaletta, amelyet egyszerűen lehet alkalmazni az építészetben és a lakberendezésben. Megfelel a legfrissebb trendeknek, könnyen érthető, mégis teljesen új, kifinomult és sokoldalú.

Az Év Színe a Denim Drift

A 2017-es év legfontosabb színe. Időtlen, egyben sokoldalú árnyalat, amely tökéletesen megragadja a pillanat hangulatát. Más és más jelleget ölt attól függően, hogyan és hol használjuk. Bármely élet- és lakberendezési stílushoz illik – így tökéletes választás, ha 2017 új szemléletmódját szeretnénk tükrözni otthonunkban. A Denim Drift és a teljes színpaletta az új időket tükrözi, és életünket más megvilágításba helyezi.

A kék a mindennapjaink színe. Az ég színe. A ruháink színe. És mostantól a falaink színe is. Hogy megmutassuk, mennyire sokoldalú is a Denim Drift, a Globális Esztétikai Központ öt különböző trendet határozott meg, amelyekben az év színe más és más hatást fejt ki.

Az Év Színének kiegészítéseként összeállítottunk egy rokon színpalettát, amely kék és tónusos árnyalatokat mutat be, és új módon kombinálja a színeket. Ezen kívül pedig négy különböző és önmagában is harmonikus trendet, színpalettát mutatunk be: Új romantika...

Megosztott individualizmus:

Munkahely otthon:

Megfontolt luxus:

Nemzetközi, független szakértelem

Az AkzoNobel Globális Esztétikai Központja minden évben összehív egy, a dizájn legkülönbözőbb területeiről érkező nemzetközi szakértőkből és trendfigyelőkből álló csapatot. Együtt vitatják meg, szerintük melyek lesznek a következő év fő globális társadalmi és dizájntrendjei, amelyek a fogyasztók szín- és lakberendezési választásait befolyásolni fogják. Ez a folyamat lehetővé teszi számukra a következő év trendjeinek, és azon belül egy domináns, átívelő hatásnak a megjelölését. Mindezek után az AkzoNobel Globális Esztétikai Központja azonosítja a trendekhez kötődő legfontosabb színeket, amelyekkel a trendek az otthonokban is megvalósíthatók.

 

Bővebben: dulux.hu
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Az év színe 2019.
A Dulux festékmárka gyártója, az AkzoNobel immár 16. éve dolgozza ki az adott évre jellemző új színpalettákat, trendeket és jelöli ki az év színét. A nemzetközi szakemberekből álló formatervező és színszakértő csapat választása idén a “Fűszeres Nektár” elnevezésű sokoldalú, természetközeli árnyalatra esett.


Gép- és anyagújdonságok
Kényelmes és egészséges matracok
A Levital matraccsalád a II. világháború óta az első olyan magyar fejlesztés és technológiai újítás, amely szabadalmi védettséget kapott az USA és EU területén ebben a szegmensben.


Gép- és anyagújdonságok
Strapabíró padlóbevonat
Poros, piszkos a garázs vagy pince padlója? A Sikafloor 2530 W-vel minden problémát megoldhat. A kiváló minőségű bevonattal könnyen tisztíthatóvá válhat a padló. Nem lesz többé, ragacsos, poros, piszkos, még a pince is csillogni fog. Egyszerűbb, mint a festés.


Gép- és anyagújdonságok
20 éve a közös úton
Nemrég ünnepelte fennállásának 20 éves jubileumát az ország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózata, az újHÁZ Centrum.
Gép- és anyagújdonságok

Rekordforgalmat ért el a Praktiker


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság